Morr!

Nu har jag ställt till det, ställt till det BIG TIME!

Helg

Fredag idag och det innebär godis! Eller hur? ;) Jag vet iallafall att Iza håller med mig ! Hon är allt bra söt, söt som socker.

Skolan idag var också lugn! Samhällslektionen var faktiskt lärorik? Jag har Kjell och man förstår aldrig nå, men idag jobbade vi själva med en massa uppgifter och jag, Sofia och Anna var väldigt flitiga och lärde oss faktiskt någonting.

På hålet var jag på storheden och köpte födelsedagspresenter till min lillebror som fyller 10 år på söndag. Det blev mera kontroller till wii så man ska spela flera stycken och så blev det Indiana Jones på PS. Vilken nörd han låter som när han sitter bara vid tv-spel. Han är en nörd också, men en söt sådan och wii-sakerna har jag mest nytta av tror jag ;) Knallade över till hm sen och fick mig 7 par nya trosor, för hela 79 kr. Vilket kap, nu kommer man känna sig galet sexig, haha!

Nu ska ja laga middag, eller snart iallafall såg just att klockan bara är halv 4. Men fördelen med det är att man orkar proppa i sig godis ikväll!

Pömsig

Inte pömsig som i pömsig, utan hur trött kan man vara på en skala ett till tio? Jag är nog mer en så nu. Jag kämpar varje sekund för att hålla ögonen öppna. Har träning klockan 8 och vill inte somna innan det för då blir benen ännu segare på träningen.

Idag har det iallafall varit en lugn dag, inte lika hektisk som igår. Lite skola men inte mycket jobb på lektionerna osv. Imorgon är det full dag men på hålet har jag tänkt mig hinna med att åka förbi på farfars grav eftersom det är 4 år sen han dog igår och så hade jag tänkt att hinna åka och köpa någon födelsedagspresent åt Tony som fyller hela 10 år på söndag. Vad köper man åt en tioåring? Tips :)

Nu mera två och en halv män!


Modevisning

Nu har jag just kommit ut ur duschen och känner mig som en människa iallafall. Eller inte direkt en människa för jag har snart varit vaken i femton timmar så jag går på slutkraften nu kan man lugnt säga. Mitt hår var så fruktansvärt tjockt efter vi hade tagit ur frisyren så det tog ungef'är en kvart för mig att ens få vattnet att komma igenom hårstrårna. Egentligen tar det väl tre sekunder. Hör och häpna, allt var mitt hår och bildbevis finns!

Modevisningen idag har iallafall varit galet roligt. Det har tagit på krafterna och nervositeten har tagit ut sin rätt några gånger, men ingen trillade av scenen eller gjorde något annat så allt gick hur bra som helst. Självklart finns det bilder med tanke på att alla hade sina kameror med sig, tv och lules tidningar var dära men just nu ikväll har inte jag några bilder faktiskt, men de kommer. Håll ut! :)

Vi har haft modevisningar kl 13,15 och 19. De två första var för elever och lärare på skolan och den sista var för allmänheten. Jag var nog mest nervös på den sista men ändå mest säker på vad jag gjorde om ni förstår. Tjuvkikade ut innan vi körde igång och de var mycket folk. Sen såg jag, Mamma, Pappa, Mormor, Farmor, Maria, Börje och Kina. Kan säga att de knöt de sig i magen och jag ville verkligen göra bra ifrån mig, och de gjorde jag ju såklart också!

Mellan 16-18 hade vi middag, Jag, Sara, Julia, Magda, Stina och Emma var på waldorf och åt som grisar. Vi levde nog om för hela lule också tror jag, men när blodsockret plötsligt steg av maten och tröttheten var på sista kraften så man är precis sådär övertrött då skrattar man åt precis allting! Ungefär såhär lät det:

Jessica: Ni vet djur som parar sig två och två, typ mutterade saker?
Alla: Mutterade, hahahah!
Sara: Ja typ en häst och en åsna, vad är de dom heter nu igen??? .................................. Mulatter??
Alla: HAHAHAHAHAHAHAHA.
Sara:Neeeej!! MULÅSNA



Jag är jättestolt över Sara som lyckades få mig och Julia så fina och alla andra modeller. Snacka om kreativitet! Ljusluktor, träd, svanar och pet-flaskor. Ja allt som finns!

Nu måste jag lägga igen mina ögon om jag ska kunna vara normal imorgon, hoppas ni har haft en lika bra dag som mig! :)

Vinst

Med 83-46 :) Skönt ! Match på lördag också men då jobbar jag så nästa match för mig blir dock på söndag, inte så stor skillnad. På lördagen möter vi Arvidsjaur hemma och på söndag Kalix hemma.

Just nu ligger jag och tittar på Victoria Silvstedt - my perfect life, hon verkar då vara en jävligt blåst tjej. Omän hon är snygg så är det inget att hänga upp i julgranen. Som en kille i programmet sagt, du börjar bli lite gammal, inte dags att gifta sig snart? Helt rätt.





Nervositeten för imorgon har lagt sig, just nu är jag bara trött. Imorgon blir det full rulle i 13 timmar, men man är ju hård! Nu börjar det om. Sov gott ♥


Home sweet home

Nu är jag hemma i kära Alvik och tar det väldigt lugnt. Hade prov idag i IOS:en och det gick faktiskt bra med tanka på att jag inte pluggat något och historiaredovisningen igår fick vi MVG på!

Nu ska ja snart äta plättar som mamma lagat och sen blir det fys med killarna och ikväll egen match. Känns kul att för en gångs skull kunna spela. Lite nervös är jag allt fast det kanske beror på modevisningen som är redan imorgon! Tiden går så himla fort, minns i september när jag fick förfrågan om jag ville vara med och då lät de hur kul som helst. Nu är jag mest nervös, men förväntningarna om att de ska vara kul har inte svikit mig. Jag tror på en toppendag imorgon :)

Nu väntar Anne Franks Dagbok på mig.


Synd att man inte har talang för dethär med modevisning, hur man ska gå och allt. Repetitionen missade jag idag så det blir att improvicera imorgon..

Ny vecka, nya tag.

Nu känns det verkligen som att jag har slutat för dagen. Ligger i soffan och har redan varit på min första lektion och fått redoviningen avklarad som vi tränade inför igår. MVG! Riktigt nöjd. Lärde mig även också om alla revolutioner, fast där i början så kände man sig rätt borta när det visade sig att dem flesta faktiskt kommer ihåg historian från högstadiet?

Nåja, idag har jag endel saker att uträtta. Måste plugga till mitt IOS-prov imorgon, planera fysträningen för killarna som är imorgon och läsa så mycket som möjligt av Anne Franks Dagbok. Det är anledningen till att jag inte gått och lagt mig när jag kom tillbaka från skolan.



Magen kurrar men jag tänkte vänta med mat en liten stund, nu ska ja kika på tv. Allt annat än göra det jag egentligen måste.

Guess I let you get the best of me.


Afterwork

Hade riktigt roligt igår med turkietbrudarna + madde! Vi började med after work på olivers, en massa mat och gott dricka. Senare bar våra ben oss vidare till Oskar för att ha förfest innan vi drog ut på krogen. Cleo fick det bli igår och det var inget misstag. Var riktigt roligt att dansa loss med Josefin hela natten :)

Nu har jag hunnit städa bort festen, duschat och ätit frukost sen jag vaknade. Det är det mest ansträngande jag har tänkt och göra idag. Annars ska ja bara ligga i soffan och kolla tv, kanske börja läsa min Anne Frank - så var det med det.

Vi tog såklart bilder igår men jag har inte orkat lägga in de ännu så det får bli senare när ork infaller sig.

Shopping

Klockan är bara 12.30 och jag har hunnit med mycket idag känns de som :) Första lektionen imorse var samhälls med Kjell? Ja de säger väl allt. Svenska C lektionen var inställd så då har jag och Sofia varit och lånat en bok som jag ska läsa i Svenska B kursen och skriva om. Känns skönt att göra bort det så tidigt som möjligt. Boken jag valde var iallafall Anne Franks Dagbok. Det skulle vara en klassiker och det beror ju på vad man räknar till klassiker då, om det är en eller inte. Vad tror ni ?:)

Efter det drog vi på stan och shoppade lös ordentligt, vi har nog gjort så att lule stad har gått med vinst idag. Efter det tillbaka till skolan och äta potatisbullar till lunch.


Nu har jag ett långt hål och väntar på en sista lektion, sen blir det att börja göra sig iordning och dra till Olivers för att äta med brudarna och sen fest. Kvällen kommer bli kanon ;)


Ska lägga ansiktsmask sen när jag kommer hem. Skönt :)

Fingervärk

Mina fingrar bara värker hur mycket som helst just nu, har suttit och spelat gitarr sen jag kom hem och det är ett bra tag, men kul vare :) Tar i dom höga tonerna nu när man är själv, måste ju öva på något sätt!

Lugn dag i skolan idag, började med sovmorgon till 12.15 men lunchade med Josse innan. De fick bli min frukost då också, klyftpotatis och biffar. Mums :) Nu ska ja snart ut till alvik och träna, blir att sova dära ikväll också. Imorgon är det skola, ska försöka hinna med en sväng på stan och köpa lite kläder på mitt hål också.


Imorgonkväll blir det after work med brudarna från Turkiet och några till! Riktigt kul, jag längtar hur mycket som helst:)


Mongo blogg

Har inte kommit in på bloggen idag, vet inte riktigt vad det har varit för fel. Men shit happens!

Idag har de varit en lugn dag i skolan med den första religionlektionen, jag är verkligen inte med på noterna. Alla kan väldigt mycket från högstadiet och jag kommer inte ihåg någonting, kanske för att de inte intresserar mig så mycket?

Nu ligger jag i soffan och har nyss sett Benjamin Button med O och Anna, den var faktiskt bra men jag var så trött och när de inte var någon text så tappade man handlingen helt för huvudet orkade inte direkt med att tänka genom hela filmen som var 2.45 lång.

Imorogn blir de en till lugn dag i skolan och sen stan en sväng för att uträtta lite ärenden!

Sängen ropar, godnatt.

Måndag

Måndagar är jobbigt! Jobbigt att kliva upp och jobbigt att gå i skolan hela dagen utan att knappt ha lektioner. Man hinner hem mellan varje men inte går man något vettigt då heller.


Nu blir det snart att äta lunch, blå potatismot och köttbullar sen tillbaka för en lektion och sen hem igen och sen tillbaka för sista lektionen. Ikväll blir det plankstek hemma och jag längtar, det är så gott :)


Idag är ingen vanlig dag

För det är mormors födelsedag :) Hurra hurra hurra!




Annars är söndagen helt vanlig om man bortser från förkylningen som inte vill släppa. Blev ingen träning ikväll heller pga den. När ska man få börja träna på riktigt egentligen?

Idag har vi iallafall varit hos mormor väldigt länge, åt massa gott men inget mormor mat denhär gången utan bara en massa småplock men de var precis lika gott för det. Tony och Pappa somnade i soffan direkt efter maten men jag, mamma, mormor och Oskar satt i köket och hade väldigt intressanta samtal i flera timmar och åt en massa godsaker under tiden :)

Nu har vi nyss varit ute med Bandit och ska se en film på tv kl 20, Mr Woodcock. Det kan bli intressant, och det jag sett om den verkar bra och att den är väldigt rolig.

Körslaget

Wells åkte ut ikväll och jag har ingen aning om hur de gick till! Inte mamma heller för den delen. Alla tänker väl att han är så pass känd och alla tror att andra röstar så att han klarar sig, men tänker alla så ja då åker man ut tom före Magnus Carlsson! Då är det  riktigt illa..


Kanske dags att starta en blogg som handlar om att man ska överklaga när någon åker ut som är bäst och borde vinna.
Nä nu bojkottar jag körslaget för denhär säsongen!



Design

Tur att man inte är så jäkla noga, har suttit och fixat med designen men jag är långt ifrån klar orkar bara inte göra mer på några veckor nu som de känns just nu! :) Kan därför ha som jag har nu, inte alls avancerat och inte för mycket, eller det är ju bara bilder på mig så lite förmycket är det väl men men, shit happens :)


Nu ska ja in i duschen, förkylningen gör mig äcklig.

Tony



Idag har min lillebror namnsdag! Grattis till världens bästa lillebror :) ♥





Nu fungerar det helt plötsligt





Såhär såg jag då ut i håret igår, men det är dock inte frisyren till modevisningen för er som tror det utan den kommer inte upp på bloggen fören den 28 eller 29 januari :)

 
Vad tycks?  Jag tycker iallafall Sara är hur duktig som helst! Hon är riktigt grym på håruppsättningar och att klippa och färga för den delen också, tack så mycket Sara :)

Sjuk

Har inte kommit in på blogg.se på hela dagen, de är nå som strular! Blev inte jobb för min del idag, varit riktigt sjuk när jag vaknade imorse så var tvungen att sjukanmäla mig. Annars hade jag bara gått på halvfart idag och det gillar jag inte. Ska man vara på jobbet ska de vara 100% fullt ut. Går inte att lägga upp nå bilder som jag hade tänkt heller så de får bli ett kort inlägg. Krya på mig!

Fredag, helg

Jag måste vara den med snyggast frisyr i hela världen just nu! Eller kanske inte världen, men sverige iallafall :)

Dagen har varit bra. Han med stan på mitt hål och köpte mitt efterlängtade Idomin läppbalsam och äta en god lunch på symphonie :) Gick tidigare från historian för att Sara skulle hinna testa göra min frisyr till modevisningen och den blev riktigt snygg. Tog en massa bilder men kan tyvärr inte lägga upp de nu för de är hemlighetsstämplat till efter modevisningen den 28e. Tyvärr camilla!

Nu har jag dock inte den i håret utan en annan som sara gjorde och den finns bilder på den också men jag lägger upp det senare om ni är nyfiken på att se`?


Nu kurrar det i magen och senare ikväll är det Lets Dance, Kunde inte blivit bättre!

Självdisciplin?

Hur var det med att jag hade en jäkla massa att göra? Har inte gjort något förutom att måla naglarna, ligger fortfarande hära och ska strax dra iväg på träningen. Kanske måste börja byta om och packa min väska, men det hinner jag om ja gör det ungefär fem minuter innan vi åker. Vilket är SNART!





15/1

Nu har jag nyss kommit hem, väldigt slapp skoldag idag. Har det att göra med att det är sista terminen eller nå nu ? Underbart att säga domdär orden, och sen blir det flytt. Måste ju faktiskt börja leta jobb och lägenhet redan nu. Så jag längtar :)


Ikväll är det träning och nu har jag endel saker att uträtta här hemma, men de blir säkert bra.


Jag är ledsen camilla att jag inte har hunnit ringa men har knappt haft batterier i telefonen idag och så har jag endel att uträtta nu när jag kommit hem men jag ringer dig någon gång ikväll :) Love you!

Hello

You had me at hello ♥

Det är kyligt här

Blev ute med Bandit i nästan en timme, duktig promenad av mig! Han tyckte de var superkul och ja tyckte mest de var kallt, är väl omkring en 15 minus ute och imorgon ska de vara över 20! Bara för någon dag sedan var det ju plusgrader, vad håller vädret på med ?

Nu har jag nyss kollat winnerbäck filmen iallafall, den var faktiskt bra. Lasse är riktigt bra, måste se han iår igen om de blir nå spelningar i närheten , hade varit grymt :) Nu snart ska ja börja göra mat, magen kurrar massor. Blir stekt palt. Gött :)



Du sa du behövde tid och du hade tid.. ♥

Lill lördag

Nu har jag nyss kommit hem från skolan och jag är riktigt slut i hela kroppen, vet inte varför eftersom ja har sovit så mycket och bara varit i skolan en kort stund?  Sånt händer. Nu ska ja gå ut en sväng och gå med Bandit, han ligger och tittar på mig med sina hundögon och bara ber om att få gå ut :) Svårt att motstå.

Funderar sen på att steka upp palt till middag, hade varit riktigt gott men jag tror inte O hade uppskattat det så mycket. Eller så får han skylla sig själv när han jobbar till 18 och väntar sig att middagen står framme när han kommer hem, och då är det PALT!


Ut nu medans de fortfarande är ljust :)

Tisdag

Filmen igår var jättebra! Tur att jag såg att den gick på tv så har jag sett den nu också :) O satt mest och skrattade hela tiden för han var visst inte berädd på att den var fransk. De var dock ett drama så det var inte så mycket att skratta åt den i egentligen.


Nu sitter jag här och ska gå och plocka upp tepåsen ur mitt te men de blev för jobbigt, måste läsa alla bloggar eftersom jag inte hunnit kolla igenom någon alls idag. For direkt ut till Alvik efter skolan, tränade grabbarna och sen hade vi match själv. Vann med 16 pinnar denhär gången :)



Nu blir det mera bloggar och sen någon film ! Sov gott

Tillsammans är man mindre ensam

På begäran kommer här ett inlägg, vet inte vad jag ska skriva dock men någonting ska väl gå att hitta på :)

Har inte skrivit något sen i fredags men de är för att jag inte har gjort allt för mycket.
Lördagen jobbade jag och sen på kvällen var vi några tjejer hos Madde där vi åt god mat och förfestade lite innan vi drog till Olivers. Hade iallafall hur kul som helst så kan ta och lägga upp några bilder lite senare om ni har tur.

Söndagen var  väldigt tung. Sov bort hela dagen och sen var jag ut till Alvik och åt lite mat och for sen på basketmatch, vi vann med 30 pinnar och spelade riktigt bra faktiskt.

Igårkväll var de sjukt tungt att gå och lägga sig för jag visste att min dag idag skulle bli riktigt dryg med två jättelånga hål, 3 lektioner mellan 8-17. Gick på första lektionen och fick veta att både svenskan och samhällsen var inställd så jag slutade ungefär vid 9.30 :) Gick hem och somnade om efter det och sen har jag bara myst på..


Ikväll visas tillsammans är man mindre ensam på canal plus, har läst boken så måste se filmen ikväll.
Gör de ikväll ni med som har canal plus.



Let's Dance

Palten idag var grymt god! Jag älskar verkligen palt :) För O så gick de väl inge vidare men han kämpade på och fick i sig två hela paltar iallafall...


Måste bara tillägga att jag var ganska duktig på let's dance, va tycker ni ?



Imorgon blir de jobb och sen får vi se vad förkylningen tillåter :)

Natti natti, en palt kommer på posten camilla ! ♥

Sjukstuga

Ligger hära i sängen halv utslagen och väldigt förkyld. Febern som kom igår tycks inte vela mig lika mycket ont idag som igår efter jobbet iallafall. Däckade såklart i soffan och vaknade alldeles försent för att hinna hämta O men jag gjorde vad jag kunde och han var inte så snabb han heller så de gjorde inget.

Nu ringde nyss min mamma iallafall och sa att hon också blivit sjuk, men även att de serveras palt i Alvik ikväll! Det vill jag absolut äta :) Finns inget godare.



Då tänkte jag mig en liten fråga hära om hur ni äter eran palt? :)

Själv föredrar jag med fläsket på sidan och smör och sirap till, lite lingonsylt ibland.

Sjuk

Nu sitter jag hära och ögonen håller på falla ihop. Kommer somna vilken sekund som helst...


Imorse när  väckaren ringde kände jag bara att jag måste sjukanmäla mig för jag kände mig riktigt risig. Tog mig dock upp och gick till skolan, de blev bara värre och värre. Vid lunchen satt jag och huttrade som en annan och tog mitt pick och pack därifrån. Var tvungen att sova bort sjukan kände jag.


Hinner inte mer än hem så får jag reda på att jag måste åka och jobba stäning, inte blev de nå sova för mig inte. Hade iallafall svinkul på jobbet med Erika, väldigt lite folk och bara roliga saker att göra :) På lördag blir de också jobb så missar våran match, och på kvällen blir de middag hos morfar och Ina för Ina fylller år!


Nu har jag just varit ute på en långpromenad med Bandit i detta väder, han tyckte de var svinkul men min förkylning tyckte inte de. Måste laga mig nå mat nu också innan jag hämtar O på jobbet, vet inte riktigt vad jag ska laga och har ingen hunger men måste få i mig någonting iallafall.


Sov gott!

Sista dagen

Sista dagen på lovet idag, känns tungt men skönt att komma tillbaka och alltid veta vad man ska göra. Har alldeles nyligen skjutsat O till jobbet och har ingen aning om när han kommer hem, de skulle tydligen inventera idag och det skulle dom göra ända tills dom var färdiga..



Nu väntar jag iallafall på Kicki så ska vi ta en svängom på stan, längtar efter henne faktiskt :) Känns som evigheter sen vi sågs. Efter det ska jag ut till alvik en sväng och se vad de har för sig, att jag kan sakna mamma pappa och tony så mycket, de är mitt allt.


Ikväll blir det mysmiddag och film med Madelene och skvallra lite. Har inte riktigt hängt med de senaste dagarna och i hennes liv hinner det hända mycket på kort tid.

Nu ska ja sminka mig! Puss

IKEA

Idag var Jag, Oskar och Iza på IKEA, Fasen vad mycket det finns dära, omän man inte ska handla något så kommer man inte under 1000 kr för de drar iväg ordentligen. Jag och Oskar fick iallafall med oss lite gardiner, en spegel till hallen, vardagsrumsbord, ljusprylar och en massa annat småtjaffs till köket.
Iza köpte en massa saker till sin lägenhet och Madde bangade.

Ha, Där fick du igen för ikväll! :)
Nej jag skojade bara, så var det inte alls det men man var helt slut efter en hel dag på ikea så de är skönt att bara ta de lugnt i soffan.

Var förbi hos Madelene en sväng ikväll iallafall och gjorde henne sällskap sen så ramlade de in folk och alla blev mer och mer onyktra.
Skönt att man kommer må bra imorgon! :)




Födelsedagsfirande

Har just målat mina naglar men jag kände innan att jag inte alls hade tålamod för det så de blev verkligen inte bra, men sånt händer. Får ta de någon dag när jag är lite piggare :) Jobbade hela dagen idag utan rast på något sätt och så de tar på krafterna.

Ikväll har vi iallafall firat pappa hemma i Alvik med släkten, god mat och massa tårta. Gott!
Grattis till världens bästa pappa.




Imorgon blir det Ikea och allt sånt där som finns runt om kring hela dagen med Oskar, Izabella och Madelene. Jag längtar :) Det kommer bli hur roligt som helst att sätta sprätt på pengarna.

Nu ska ja fortsätta se mean girls!

Galet

Devar äckligt mycket folk idag på jobbet, visste inte vars man skulle ta vägen och de var precis på fisens mosse att jag fick min lunch innan jag slutade. :) Fisens Mosse är internt och VÄLDIGT kul! Men iallafall så när jag slutade jobbet så sitter Oskar i bilen utanför och de var galet, hade ingen aning om att han skulle komma. Han skulle ju just ha åkt från bengtsfors liksom! Han är allt bra ibland :)

Nu har jag  nyss snaggat honom och de blev mycket bra, 3 mm blev det och de ser ut såhär..


Bilden är från i somras men samma frisyr nu så.


Ikväll blir det bara lugnt och sova tidigt. Jobb hela dagen imorgon och sen födelsedagsmiddag hemma här i Alvik. Pappa fyller nämligen år.

Nu ska ja fortsätta klippa lite.

Lista 2008

En lista för 2008 kommer aldrig försent ;)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Gjorde väldigt mycket som jag aldrig gjort förut men de jag kommer ihåg är min sofias och Josses semester i Turkiet!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej hade inga för de var/kommer vara något med mat och träning och det funkar aldrig. Mat är gott! :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja de gjorde det, tyvärr.

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Att hitta mig själv mera, vilket jag gjorde nu i slutet på 2008 så 2009 kommer vara så jäkla bra

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
26 maj, 26 november, 10 december, säkert mera! Datumet camilla kom hem från thailand också efter en 3 månaders semester

8. Vad är det bästa som hänt dig år 2008?
De lyckliga stunderna när man kände att ingenting kommer kunna stoppa en.

9. Största misstaget?
Tänkte mer på någon annan och dess behov än att tänka på att jag själv måste må bra också

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja  har haft problemen med mina njurar och halsmandlar men det var inget nytt

11. Bästa köpet?
Turkiet resan!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min syster, mera också men det tänker jag inte ta upp hära

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Alla gamla goda låtar som spelas varma på sommarfestrarna i Alvik

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare :/

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Brytt mig om de personer som verkligen betyder nå och alltid kommer finnas dära i ALLA lägen

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ödslat mycket onödig energi på onödiga saker

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med min familj plus farmor och mormor. Var även jultomte hos oss, söderberg, johansson och hugosson. Klirr!

19. Blev du kär i år?

Jag var redan kär när året började

20. Favoritprogram på tv?

One Tree Hill

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej

22. Bästa boken du läste i år?
Massaj-böckerna. Mia Törnblom

23. Största musikaliska upptäckten?
Jag har ingen aning


24. Något du önskade dig och fick?
Svårt att säga, men de fanns stunder som jag önskade skulle komma och dom kom också!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Mera lyckla

26. Årets bästa film? 
Mamma Mia och SATC


27. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Minns inte själva födelsedagen men jag minns min och camillas födelsedagsfest hemma hos oss i Alvik


28. De bästa nya människorna du träffade?
Madelene utan tvekan!

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Myspys


30. Vad fick dig att må bra?
Lyckliga stunder

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen aning !

32. Vem saknade du?
Min syster som man nästan aldrig ser

33. Favorit månad?

Sommaren, sol och värme och turkiet

34. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jaa absolut, det är mycket jag gjort som jag ångrat såhär i efterhand men man lär sig av sina misstag som sagt!

35. Vilka blir dina nyårslöften?
Har inga nyårslöften eftersom ja vet att de inte funkar, mat är som sagt för gott :) haha


Tillbaka till verkligheten - 2009

Nu är jag hemma från Kroksjö! Lovade väl ett inlägg när jag kommit hem men vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att denhär veckan har varit underbar! Jag har inga bilder ännu för jag hade ingen kamera men det kommer komma. Madelene tog bilder, Camilla&Andreas, Robin och Johanna så bilder finns!

Nu är man tillbaka i verkligheten. Nytt år, nya möjligheter. 2009.

I kroksjö var det så underbart, inte mycket att tänka på i onödan dära iallafall förutom dagen efter nyårsafton när ingen mådde bra och vi insåg att allt toapapper var slut? Vi hade alltså använt ungefär 8 rullar på 12 personer på en kväll? Jobbigt läge när ingen var körduglig heller. Andreas och Lars tog sig in till Lycksele senare iallafall och kom hem med massa gosaker och toapapper!

Har varit i Kroksjö sen i måndags, kom hem nu idag eftersom jag jobbar imorgon och på söndag. Men det säkert klirr i kassan. Vi har iallafall bara kört en massa skoter, varit ute, festat och slöat. Absolut det bästa slutet på 2008 och den bästa början på 2009.

Nu sitter jag iallafall och försöker få tag på Oskar, men det går inte allt för bra. Undra vars han håller hus egentligen? ;)

Dags för mera bloggläsande, vilket tar timmar att gå igenom när man varit borta FEM dagar!

RSS 2.0