Örebrooo

Idag var de tänkt att jag skulle åka till Örebro, men så blev inte fallat. Trist. Nu väntar bara en sommar med en massa jobb istället, fast de funkar de också. Så man får sig nå pengar i sommar :) Dock blir de väl inte storkovan men de blir så jag klarar mig.


Nu är de snart middag, tacos serveras framför tvn med sällskapsresan och sen en massa söndagsgodis. Nyttigt vare här :)


Födelsedagsfika

Ikväll har jag varit på födelsedagsfika hos Sara, hon är så go. Dessutom bakar hon väldigt gott också ska ni veta! Avis ? ;)
På dagen var jag in till stan med Mamma, kollade på nå nytt till sängen, alldeles för invecklat att förklara så ni ska förstå och så gjorde vi en massa annat också.

Haha, nä nu är jag trött.

Snart tre avsnitt av satc.

sick and tired

Kan inte sova, lalalalalal. Bara vrider och vänder, kan de ha något att göra med att jag sov tre timmar tidigare ikväll?

Näääää! :p

Sjuk

Idag är jag sjuk, men det är bra för jag är ledig och då har man tid att vara sjuk! Det är dessutom väldigt skönt att bli uppassad ibland när man ska passa upp folk hela dagarna på jobbet. Hoppas att de håller i sig lite lagomt till midsommar så man kan vara hemma med gott samvete men ändå orka vara uppe med familjen och göra något :)

Imorgon ska jag på stan med mamma om jag är ledig, vi ska kolla på någon madrass och sen ska ja ta och förstöra lite pengar. Mums.

Igår var jag på bio med Sofia, vi såg baksmällan. Jävlar vad bra film, har ni inte sett den rekommenderar jag den stark. Vi vek oss av skratt genom hela filmen, nu är det bara att vänta på att The Proposal ska komma ut, den verkar vara kanon den med. Vad säger du kicki, barnvagnsbio?


Nu skriver jag endast blogg för att min bästa vän kicki ska ha något att göra i dagarna, som att hon inte har tillräckligt med en nyfödd och allt ;)





Bilder från balen, studenten och Cypern finns uppe på Facebook.

Lycka

Grattis till min bästa vän och andra hälft Kicki som inatt fick en liten son! Sån otrolig lycka och jag kan inte vänta tills jag får hålla om er båda två, eller tre. Victor har jag dock redan lyckats hålla om. :)

Jag kunde inte bli mer stolt än vad jag varit det senaste dygnet.

Inatt kommer en till halva av mig hem också, min syster.

Were gonna party like it's my birthday (Internt)

Nu är det såhär att jag faktiskt tänkte skriva ett blogginlägg, det kommer inte vara allt för intressant så om du inte heter Camilla eller Kicki kan du sluta läsa nu ;)

Cypern är absolut den bästa resa jag någonsin har gjort, har träffat människor som på så kort tid har fått en väldigt stor plats i mitt hjärta och jag hoppas att jag träffar dom snart igen :) Vi hade kanon väder varje dag så lite brun blev man allt, men det försvann såfort man satte sig i planet hem. Jag längtar tillbaka! Bilder kommer när Kicki, Josse eller Maja tar tummen ur röven och skickar dom till mig.

Nu sitter jag och laddar för en klassfest för nu vankas det studenten för hela slanten, kommer bli aproligt!
Blir först en sväng hos Sanna och sen ska vi vidare till Emil.

Nu ska ja ta och städa igenom mitt rum en sväng, såg på supernanny och småbarnen städade själva och jag har bara legat i sängen fram tills nu så jag fick lite dåligt samvete.

Vi ses i dimman!

RSS 2.0