Onsdag

Idag har vi bokat en resa jag och Josefin! På måndag åker vi till Cypern! :) Femton dagar är vi borta så nå ska jag ska till att jag är brun när jag kommer hem :)

Lycklig tjej!


Tisdag

Ett till inlägg! Det är otroligt bra gjort av mig, men jag vill bara välkomna min bästa vän och mitt allt i allo Kicki in i bloggvärlden. Tre år senare än oss andra men hennes blogg kommer jag följa flitigt! Älskar dig Kicki ♥


tisdag

Nu ska vi se, hur gör man det hära då?

Jag lovade Maja ett försök till att blogga igen och då gör jag det också, men då vill jag allt ha kommentarer nästa gång om jag ska fortsätta !

Hur ser mina dagar ut nu då? Väldigt lite lektioner i skolan men väldigt mycket plugg nu innan studenten. Jag längtar så jag håller på dö nästan :) Allt roligt är framför en nu, balen, studenten och sen så är alla dörrar öppna för att göra vad som helst.



Ikväll har jag promenerat med Maja och så har Madde varit hära i Alvik. Hon lämnade sin lilla kisse hos oss medans hon åker till Sthlm en vecka. Full rulle är det här nu iallafall, alla vill mysa med katten och hon vill nog helst se sig omkring, det går inte riktigt ihop men snart löser det sig :)

Nu ska jag sova snart, väldigt tidigt men gud så skönt.

RSS 2.0