Topp!

Måste bara tillägga att träningen ikväll var grymt roligt! Vet inte varför men innan träningen var vi helt tysta i bilen och kände inte alls taggen jag maja och malin men sen när  vi började upptäckte vi att det var riktigt rolig :) Mina skavsår gjorde det tungt för mig mot slutet och när sista kvarten var kvar tog jag mig i kragen och körde fys istället, jag vill inte ha tillbaka skavsåren som de var förra veckan, hur ofta blöder man ur ett skavsår egentligen? Nää juste :)

Helgen ser ut så:
Imorgon blir det skola, träning sen kommer kusinen hit och äter middag och sen drar vi vidare till morfar och Ina, vi ska nämligen gå på konsert med dom, jag tror det kan bli mycket bra det också :)

Lördag skriver jag högskoleprovet hela dagen och det kommer inte gå bra, men huvudsaken att jag gör det och sen ska jag iväg och kolla på våra matcher!

Söndag blir det jobb hela dagen lång. Plus att jag ska hinna klämma in lite träningar i helgen.


Vad tycker du om mina tjocka bokstäver Camilla ? ;)

Välkommen!

Nu måste jag välkomna min trognaste vän Sofia in i bloggvärlden, en värld full av beroende ;) VÄLKOMMEN!






Dan före våffeldagen

Jag gillar inte historia, och provet är imorgon på 100 sidor och jag kan ingenting. Det gör dock inget för imorgon är det våffeldagen och det känns som evigheter sen jag frossade ordentligt! Det kommer bli gött..

Idag lånade jag en bok på biblioteket, första delen av twiligt. Om jag kunde drömma. Jag vill bara börja läsa den nu på en gång men om det är någonting jag ska läsa ikväll så är det historia. Jag väntar mig bara att första delen kommer vara exakt som filmen så det kanske blir lite långtråkigt, men resten kommer jag nog sluta på någon dag bara. Alla som läst säger ju att de inte går att lägga ifrån sig boken.



Så imorgon ska jag börja med den och äta mina efterlängtade våfflor.

Rena Rånet

Jag som skulle plugga inför  historiaprovet ikväll, jo juste. Wish me good luck! :) Iofs är det inte fören på onsdag men imorgon har jag träning med grabbarna och egen träning så tid finns inte. Får nog sitta med böckerna hela natten inatt eftersom jag inte är nå trött.

Anledningen till att jag inte är trött är för att igår skulle jag ju se wipeout och beck så då bäddade jag ned mig i sängen och slocknade på en gång. 9 timmar på hela helgen tyckte tydligen inte min kropp om och sen vaknade jag kl halv 11 imorse. Ni kan ju räkna själv, från 8 till halv 11 det är 14½ timma! Jag gillar det!

Ikväll har jag bara fixat med att beställa ett nytt betalkort till mig, betalat räkningar och fixat efakturor, så man tjänar på det alltså. Bara en faktura går ju på 19 kr annars.

Sen har jag även lärt mamma och pappa att betala över internet och fixat efakturor åt dom också, tog några timmar och mitt tålamod är intedet största! Haha :)

Nu in i historians värld.

Mina tidsfördriv

Eftersom jag inte har någonting bra att skriva bjuder jag på en massa bilder istället på personerna som förgyller min dag :)
















Sofia, nu är det dags. Skaffa en blogg!! :)

Slut för idag!

Åh jag är så trött fortfarande, nattens sömn blev inget att hurra för det heller, ungefär tre timmar tror jag att jag fick ihop. Men det var det värt ;) Har även jobbat hela dagen idag men det gick fort, åkte till morfar efter det för att äta middag och kolla på lite saker som jag skulle få! Hittade en hel del intressanta prylar faktiskt.

Nu hela kvällen ska jag bara ligga i sängen och kolla på wipeout och Beck. Om ni inte sett wipeout nå kolla på det ikväll, man skrattar så man kiknar! :)


Sliten

Åh, jag är knäckt! Helt utmattad i varenda liten kroppsdel, undra om det beror på den ökade träningen, sömnbristen eller matbristen? Ska somna riktigt snart hade jag tänkt eftersom jag ska orka upp imorgon med en ny dag på jobbet. Blev nio timmar där idag och några färre imorgon, skönt.

Just nu ligger jag och kollar på jag vet vad du gjorde förra lördagen, galet dåligt program och jag funderar starkt på att slå på en film att somna till ikväll istället.

Just nu finns det bara en plats jag hade velat vara på, eller det finns två platser men inget av dom matchar mina mål så det blir inget.


Bra kväll

Toppenkväll, den ska ja ha kvar i minnet och jag ser fram emot att de blir ännu bättre det här :)

Bjuder på en bild på mig och Josse innan jag lägger igen mina gröna.

Godnatt

Ikväll!

Då jäklarns ska jag ha roligt, jag ska ut med mina älskade brudar och det kommer bli så jäkla roligt! Jessica, Sofia och Josse en fredagkväll, bättre kan det då ta me fasen inte bli :)

När jag kom hem idag renskrev jag min historia kollade ett avsnitt av Oth och sen somnade jag på direkten.  Vaknade dock av ett lite otrevligt samtal som jag inte alls väntat mig men det blir inte bättre än så här just nu :)


Ja jag är lycklig,
Ja jag är lycklig,
Ja jag är lyckling måndag - tisdag - onsdag - torsdag - fredag - lördag.
Ja jag är lycklig,
Ja jag är lycklig
Jag är lycklig hela långa veckan ut!

Minnen

En bild från Örebro. Längtar tillbaka :)




Kort

Idag valde jag ut min balklännig och den är så fin, jag och josse kommer vara kanonsnygga! :) Mer än så här blir det inte idag.

17 Mars

Idag är ingen vanlig dag för det är Josefins födelsedag, hurra hurra hurra!







Grattis hjärtat :)

Måndag

Sån jobbigt dag, bara en massa håltimmar i skolan och annat strunt. Gjorde dock samhällsprovet idag, gick som de gick. Hoppas jag klarar det iallafall! Ett G på det provet och sen är jag nöjd så svårt som det var.

Nu har jag nyss kikat på Oliver Twist, faktiskt en väldigt bra film. Trodde jag skulle somna när jag visste att den var två timmar men den var spännande. Ska ta och skriva om den nu också bara sen kan ja bocka av en sak från min att göra lista innan studenten!

På tal om studenten så är de mesta fixat nu, tänkte först inte gå på balen men nu är de bestämt. Den 10e Juni kommer jag och Josefin vara snyggast på röda mattan! Det ända som fattas är dock klänningen, men har hittat en superfin som jag tror det blir. Annars är allt klart, smink, hår och bil. Bättre kan de inte bli :)



Svettiga brudar i Turkiet ! :)

HJÄLP!

Nu ska ja lägga igen mina gröna snart. La mig just i sägen efter duschen som jag helt hade glömt bort att jag skulle ta ikväll. Hur kan man glömma och duscha, ja tycker bara de är så jobbigt!

Imorgon är det jobb 10-18, sen blir det födelsedagsfika hos åfi, blir nog där större delen av kvällen så de känns bra med lite planer :)


Till nästa vecka i Svenska kursen ska ja hålla ett argumenterade tal, om vad? Jag är en tjej som tycker mycket men just nu när jag ska tycka så tycker jag ingenting, vad är bra och intressant att argumentera om. Kommentera!



Domhär har mycket att argumentera om

Godnatt.

Helg

Så skönt att sluta skolan tidigt idag, har hela dagen ledig och jag ska bara slappa. Nu har jag nyss stoppat i mig lite lunch iallafall, stekt palt med fläsk blev det. Gott!

Ikväll är det Så ska de låta på tv som jag, camilla, iza och Kicki var och tittade på första gången vi var ned och hälsa på Camilla i Örebro, ska bli intressant och se om man kommer med på tv. Titta på de ni också, svt1 kl 20.
Efter det blir det att sova alldeles på en gång, imorgon väntas jobb hela dagen!

Ska snart ta och se Twilight igen också, kollade på den för någon månad sen och fastnade inte alls för den men igårkväll när jag kikade på den igen innan jag var iväg och hämta tanterna från sin tjejkväll så fastnade jag riktigt ordentligt. Måste bara se den igen.

250px-EdwardCullen.jpg picture by mellsaily


"And so the lion fell in lowe with the lamb"

Idrottsrabatten

Någon som vill köpa idrottsrabatten ? Har ett antal till förmånliga priser, endast 100 ;-





Motivation

Min dag idag har faktiskt varit bra, tro det eller ej. Jag känner glädje och det är så skönt, känns ovanligt också. Var ett tag sen känns de som.

Bara varit i skolan idag, umgåts med mina älskade Sofia och Josefin, vad skulle ja göra utan dem?



Snart ska ja iväg och skjutsa mamma till Åsa där dom skulle ha något roligt för sig och så ska ja nog ta och öppna historiaböckerna eftersom de väntas prov imorgon, tror jag? Kanske blir nästa vecka beroende på vad jag lär mig ikväll!

Vänskap

Vill bara lägga upp några roliga bilder på världens bästa Ida S.B ♥




25 augusti 2006

I hate the thought of finally being erased. / Forever yours, forever mine, forever ours.

Träna

Det går inte med ord att beskriva hur himla mycket jag saknar Inpuls. Jag skulle göra vad som helst för att bara komma tillbaka dit men tiden tryter. Skolan och jobbet tar tid och basketen drabbas, det blir inte alls så mycket träningar som jag tänkt när träningarna är på bestämda tider. Ett problem, tiden finns absolut inte till båda sakerna.

Tänkt bara att ställa sig på crosstrainern och sen ta tag i stången och lasta på vikter på pumpen, åååh.
Lika väl som jag älskar basket enormt mycket.






Uppdatering

Tänkte att jag slänger in ett inlägg såhär på kvällskvisten eftersom alla tjatar så mycket ;) Idag har jag varit ledig och det har varit gudomligt skönt! Har bara agerat personlig assistent hela dagen och varit på fika hos Ingrid en sväng. Ikväll har jag däremot tagit ledigt från mitt personliga assistentjobb och umgåts med Kicki. Färgade håret och åt väldigt mycket, fick även känna lillen sparka. Hur underbart som helst :) Önskar dem alla lycka nu och ja tror verkligen på att de blir underbara föräldrar.

Imorgon blir det jobb på Leos på dagen och sen blir det att vara personlig assistent :)


Håll nu tummarna för Lule imorgon kl 16, de gör jag iallafall.

Hemma igen

Nu är man hemma igen, eller kom egentligen hem igår men det har inte hänt allt för mycket. Igår när jag kom hem så blev de en hel del mys bara. En väldigt lugn och skön dag med andra ord. Idag har jag jobbat och det är så resten av dagarna kommer se ut också, torsdag är dagen jag är ledig som det ser ut just nu och den ska ja spendera i backen med lillebror om det är bra väder! Därför kommer det inte bli så mycket uppdaterande för jag endast gör samma saker.

Nu håller vi tummarna bara för att torsdagen blir en bra dag. En ny vardag för två personer som står mig väldigt nära, men jag tror allt kommer gå bra!

RSS 2.0