31 mars

Upptäckte också att ni är några stycken som har hittat tillbaka, är riktigt nyfiken så lämna en kommentar annars är de färdihaft!

31 mars

Jag är så rastlös att jag till o med har börjat lösa korsord, vadå pensionär?
Många filmer betas av nu när jag är sjukskriven och även många godisskålar men jag har hört att de är tillåtet att äta några kilon godis per dag när man ändå inte kan göra något annat.

Veronika decides to die som jag såg inatt var helt klart sevärd, men jag har sett bättre.
Idag har jag sett the time travelers wife och den var bra! Se den, några tårar kom de allt även om filmen inte är så realistisk, eller vad vet jag?




Just nu ska jag börja se Julie and Julia samtidigt som tvättmaskinen går för fullt!


31 mars

En riktigt filmkväll blir det. Såg just färdigt the blind side, en riktigt bra film som ni ska se tycker jag! Så rörande på många sätt och vis.



Nu ska jag se en film som heter Veronica decides to die, håller tummarna för att den är bra också. Vilket den verkar vara.

30 mars

Nu får vi se hur det går med de nya försöket att börja blogga? Om ens någon hittar tillbaka hit och följer mina inlägg. Fast de kanske bara blir det hära också, vi får se.

Nu ligger jag hemma i soffan om dagarna och det är riktigt långtråkigt kan jag lova er. Är sjukskriven nu fram till nästa vecka som de ser ut och de har gått två dagar. Jag avlider snart!

Har åkt på någonting som heter luftvägsinfektion, så mina vänner. Träna inte förkylda! Jag får röra på mig om dagarna för läkaren men det är nog en fysisk omöjlighet. Efter två meter får man hjärtklappning, blir anfådd som att man sprunigt milen och att jag svettas är bara förnamnet. Snacka om en förträngning i luftvägarna.

Tråkigt första inlägg men kommer nog se ut så dom närmaste dagarna om jag fortsätter blogga när mitt liv inte blir mer intressant än såhär just nu.

RSS 2.0