Turkey

Tydligen sa har vi gratis internet har pa hotellet. Kommer inte sitta inne för det. Nu vantar vi pa lunchen och det ar galet varmt ute. İnte en anda dalıg dag. Men saknar alla hemma :)

Nu ska ja ut i solen med mina alsklşıngar, sofıa och josse. Kan ınte fatta rikltigt att vi ar har tillsammans!
İkvall ar de beach party i alanya


Puss!!

Gomorron

Har sovit såå dåligt inatt. Fråga mig inte varför, men de kändes som när jag hade ringt detur nio på morgonen pga. att vi inte fått våra biljetter och löst problemet kunde jag somna om. Men nu känner jag att ja måste stiga upp. Packa de sista och fixa till. Känns inte så bra att ta på sig sånna sommarkläder nu när man fortfarande är i sverige idag, men jag vill inte komma till turkiet när de är 30 grader på natten i vinterkläder :)

Så nu skriver jag inte här nå fören om en vecka.. Ha de bra! Puss

Surströmming

Jag är så trött så ögonen håller på att falla ihop, ska sova alldeles snart men måste bara ladda mobilen med låtar så jag har någonting att lyssna på.

Surströmming var inte riktigt lika illa som ja trodde att de skulle vara, det smakade mest bara salt. Men det är nog någonting man måste lära sig att äta.. Åt lite iallafall och skulle faktiskt kunna äta de igen :o

Godnatt!

Söndag

Tiden står verkligen still! Tror inte det är bra att längta såhär mycket efter att få åka. Kommer bli kanon :)
Nu ikväll ska ja försöka göra så mycket som möjligt för att fördriva tiden. Åka in till stan en sväng, ta en promenad och sen äta lite surströmming för första gången i vuxen ålder. Kanske är de möjligt att jag kommer tycka om de, dom säger ju att de bara smakar salt :)



Nå är jag mycket skeptisk !

Imorgon smäller det.

Imorgon åker jag och sofia ! Tror fan att jag längtar alltså. Hahah :)
Pubafton igårkväll var riktigt rolig, som vanligt då alltså. Inte direkt att den toppade förra året men det beror nog på musiken dom spelade som var hundra gånger bättre förra året och för att det var i byggde gården. Men summan av allt är en toppen kväll! :) Idag mår jag dessvärre som jag förtjänar. Nu har jag nyss varit in till stan en sväng med Johan. Var tvugen att köpa mig ett par nya leggins som jag kan ha med mig för jag lyckas alltid pajja mina, och så åt vi lunch :) Jag var inte riktigt kapabel till att köra själv så nån måste agera chaffis. Frågan är om han var kapabel själv?

Nu ska jag sova ett tag och sen packa lite mera, har börjat lite smått men det är så svårt att packa. Man tar alltid mer sig för mycket så jag ska packa först och sen plocka bort lite också :) 


Och kom ihåg att kommentera nu Johanna, om du läser dethär villsäga.. :) 

Matcher och Pubafton

Såg bara den sista av min lillebrors match men dom vann iallafall med 5-3. Dom spelade på 7manna också för att känna på lite hur det är till nästa år när dom spelar det i serien. Herrarna tog ledningen med 1-0 men förlorade med 1-2 Ohtana! jävla skit va less jag blev, och ja var nog inte den enda. Hela alvik som var där suckade och åkte hem mycket fort efter matchen.

Nu ska de ätas middag och drickas gott med familjen innan det bär vidare på fest i alvik och senare ikväll pubafton! :)





Två bilder från pubafton, förra året.


Alviks Dagen

Idag smäller de. Eller kanske inte lika fullt så allvarligt men det är faktiskt alviks dagen idag. Det innebär en massa matcher uppe på planen, och matservering, godisregn och allt var det nu hör till. Och sen ikväll festar hela byn tillsammans på pubafton! Förra året var denhär dagen de roligaste jag har gjort i hela mitt liv, tror inte att kvällen ikväll kommer slå det men jag tror det kan bli minst lika roligt iallafall! :)


Kl tre möter alvik Ohtana, det blir som en seriefinal eftersom dom ligger etta båda två så det blir en mycket spännande match.

Logga (Länk - Startsidan)

Fredag/Lördag

Igårkväll åkte jag in till stan och umgicks med Anne och Tony.
Kollade film och åt popcorn, hur trevligt som helst men filmen vi såg var ju mindre trevlig.
Hannibal. Hade faktiskt inte sett just den filmen när ja trodde jag sett alla hannibal filmer men icket.
Efter det var det bara att vänta på att camilla skulle ha skjuts hem från stan vid 2 tiden, trodde jag :o haha.
Somnade bort tiden och halv fyra vaknar jag i panik och tror att jag har missat hur hon har ringt ett antal gånger.
men inte det, man känner sig typ som en mamma i sånna lägen.
Kommer jag klara av att skaffa barn? ;) haha.


Nu frukost

Enorma ben

togs till usa Mandy lider av en sjukdom som gör att hennes b


Tänk att ha domdär benen! Ja menar jag har långa ben men int vet jag om ja lider så mycket av det när man ser detdär. Ena av hennes ben har vridit sig ett halvt varv bakåt också. Och hennes ben väger 95 kg :O
Läs på http://www.aftonbladet.se för att läsa mer om hennes sjukdom.

Grattis!

Grattis till körkortet föresten maria!






Använd bilbältet och håll hastigheten ;)

Helg

Nu har jag nyss kommit hem från stan med mamma och camilla,
Hade några ärenden som inte kan nämnas fören senare :)
Nu idag har jag inte mycket annat planerat. Ska se lite OS och så hade jag tänkt,
 och sen ikväll ska jag nog vara med anne :)




Det är alltid lika kul att logga in och se att man har kommentarer så man har nå att läsa. Fortsätt kommentera :)

Angel

När jag ändå laddar upp klipp,denhär kommer jag nöta snart camilla ;)



10 orsaker att hata dig



Har nyss sett klart Ten things i hate about you. Man har sett den så många gånger att man kan alla repliker och de är fortfarande lika bra. Your Winter, hur bra låt är de inte egentligen? En massa herrans år sen man lyssnade på den men ändå så är den fortfarande lika bra. Filmen är underbar!


Heath Ledger är en riktigt goding ! :) Kanske inte som jokern men där är han bra iallafall!

Ond eller inte?

Du är 14% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test från testportalen.se



Torsdag

När man tänker kvällen innan man går och lägger sig att man ska sova ut så vaknar man alltid mycket tidigare än vad man brukar. eller är det bara jag ? :)
Idag vaknade jag vid nio och har vridit på mig sen dess.
Ligger fortfarande i sängen och vill inte gå upp riktigt men jag måste in till stan idag och fixa lite saker.
Får nog bli tolvbussen eller något sånt :)



 

Nu ska jag iallafall köra ner huvudet i kudden en gång till och njuta extra länge.
I helgen väntas jobb så då är det bra att vara utvilad om man ska orka med dethär!




 

Wohooo!

Cirkusen var riktigt bra, hur kul som helst att vara på och se allt olika. men de roligaste var nog när dom skulle ta upp mig och 4 till på scenen till att dansa med olika instrument! Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Så nu är man bara helt genomglad i hela kroppen. Synd bara att det inte finns bilder på det. Jag stod nog där uppe i sammanlagt tio minuter och när man skulle öva på det man skulle göra i grupp sen stod man själv framför alla andra och övade. Haha, så kul! :)

Man hade velat se hur de såg ut men de kan nog inte ha varit så illa. Framför över 100 pers och jag tyckte fortfarande att det var roligt, kanske ska bli en teaterapa?


Maraccas var mitt instrument ;)


Cirkus

Eftersom jag inte hade något speciellt planerat ikväll så fick jag en biljett av Kina till att gå på cirkus i antnäs ikväll med min lillebror. Så klockan sex ska vi åka och sen blir det väl någon timme med sockervadd och cirkus. Är faktiskt ganska spänd över dehär för det var år och dar sen jag var på cirkus sist. Camilla, Kicki och Anton minns när cirkusen var på ängen nedanför oss när vi var små eller på alviksskolan grusplan. Precis så länge sen är det, och då var jag väl fem år ungefär. Spännande det ska bli! :)



Så kommer jag dö

Man ska tydligen söka på sina initialer på google och den första bilden som kommer upp visar hur man kommer dö? Inte för att jag tror på det men de kan ju vara kul att se. Den första bilden som kom upp för mig var ett flygplan ??? Men den bilden gick inte att öppna så nästa blev denhär



Jag kommer alltså dö i vattnet. Hojja, nu fick jag stor ångest. Jag som älskar att flyga och älskar vatten!

Läkare

Idag är jag ännu bättre och stigit upp ännu tidigare :) Har hunnit vara hos läkaren vilket tog ett bra tag med alla prover och allt annat. Kom fram till att jag får en till kur medicin på tre månader och så ska jag byta mini-piller för det kunde kanske vara en orsak. Tänk om de varit det all denna tid och ingen läkare har tänkt på de förut? Ändå har dom frågat varje gång vilka jag äter.

Jag är glad att jag fick en tid iallafall och att jag fick min medicin på tre månader för sist jag åt den i våras kände jag mig frisk iallafall. Skönt :) Nu lunch, funderar på att göra våfflor?


YES!




Woohooo, Alvik vann över Boden i DM-semifinal! Hur stort är inte det egenltigen ?
Nu gick dom till final fast jag har ingen aning om när den spelas.
Iallafall så blev det 2-2 efter full tid med mål av kallerhult och robban,
förlängning 2x15 och fortfarande 2-2 så det blev straffar där alvik vann med ett boll. Grymt bra jobbat.

Nu ska ja gosa ner mig under täcket och kolla på några avsnitt av ally mcbeal.
Ska upp tidigt imorgon och ringa till läkaren eftersom dom lovade mig en tid imorgon.
Hoppas bara dom håller vad dom lovar, de är ju trots allt läkare vi pratar om... 

Sov gott!

Juste

Kom på att jag inte lagt ut någon bild på hur mina naglar blev igår. Är skitsvårt att ta en bild så man ser bra men här kommer några iallafall :)






Vad tycks?

Stefan Holm



Jag trodde på honom idag, med tanke på vad han åstakommit  för fyra år sen i OS. Men inte gick de vägen nu. Karro har längfinalen klockan 4 så den kommer vara minst lika spännande om inte mera. Hon gjorde bra ifrån sig i kvalet och behövde inte hoppa det sista och tredje utan kvalificerade sig till finalen på det andra hoppet.

Bra jobbat av Stefan idag men ingen medalj, stämmer det att han är färig med tävlingarna nu efter os?

Tisdag förmiddag

Jag är faktiskt duktig och har inte sovit bort så mycket av dagen idag. Klockan är inte ens tolv och jag har hunnit plocka i rummet, bytt sängkläder eller inte stoppat på nya men tagit bort de som varit, ätit frukost, plockat alla kläder i sovrummet och ringt till läkaren som dessvärre skulle ringa tillbaka klockan 13.50. Läkare gör fan inte mycket, dom har tummen i arslet och fikar mest hela tiden så alla patienter får sitta och vänta tills man halvt avlider.

Idag regnar det lika mycket så vet inte riktigt vad jag ska hitta på, städa ännu mera? Kolla på OS hela dagen iallafall. Ikväll är det Dm semifinal uppe på planen så den ska jag se på. Alvik - Boden, nåja. Kan bli en intressant match iallafall.

Nu basket på tv :D



Så bra!

I guess this time you're really leaving
I heard your suitcase say goodbye
And as my broken heart lies bleeding
You say true love is suicide

You say you've cried a thousand rivers
And now you're swimming for the shore
You left me drowning in my tears
And you won't save me anymore
Now I'm praying to God you'll give me one more chance, girl

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you

I know you know we've had some good times
Now they have their own hiding place
I can promise you tomorrow
But I can't buy back yesterday

And Baby you know my hands are dirty
But I wanted to be your valentine
I'll be the water when you get thirsty, baby
When you get drunk, I'll be the wine

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you

And I wasn't there when you were happy
I wasn't there when you were down
I didn't mean to miss your birthday, baby
I wish I'd seen you blow those candles out

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you

Jon Bon Jovi - I'll be there for you

Olympiska spelen



Lkder med Sverige och Susanna kallur som föll på första häcken idag i semifinalen. Trodde verkligen på henne i OS. En av svenskarna som ja trodde på mest. Hade hon inte ramlat är jag säker på att det hade gått riktigt bra för henne med en medalj i OS. 

Finns de någon känsla som går att beskriva med när carro hoppar eller susanna springer och de går riktigt bra, man får gåshud genom hela kroppen :)

Åhhhh

Jävla skit att jag alltid ska ha ont, och att ingenting går att göra åt det. Man kan som liksom inte sitta still eller något. Det värker och svider så man inte vet vars man ska ta vägen. Jävla njurar. All medicinätande har gjort att de inte biter nå alls att äta och på sjukhus lägger dom inte in en i första taget. När jag slutar med medicin för en sak så får jag någon annan sjukdom för min kropp orkar inte jobba själv utan den är van att ett piller gör det åt en.


Igårkväll var jag med sofia iallafall, vi hade hur trevligt som helst. Kollade film och åt en massa, surrade med hennes föräldrar och skrattade. Lite värre att vakna så nedstämd imorse också när jag har så ont. Nu ska jag iallafall iväg och fixa naglarna, mamma får köra eftersom ja inte kan sitta still och då kan de sluta illa i trafiken, kanske tom som tony eller värre ;)

Bilder från Personalfesten


Mat och dryck

Linken

Frida och anna i bakgrunden

Leo

Några av tjejerna på leos

Resten av bilderna finns på min pixbox :) (Jessicaa_)

I desperata försök

Gårkvällen var hur bra som helst :) God mat, mycket dricka och lek i leklandet för vissa av oss. Idag mår man dessvärre som man förtjänar så jag ligger ute i solen i desperata försök till att bli brun och hinkar i mig litervis med vatten. Int vet ja, men solen tar då inte speciellt mycket. Som de ser ut blir det iallafall turkiet all inclusive med sofia den 25 augusti. Bokar imorgon då kanske ! Fanns fortfarande många platser kvar så det ger ingenting till att stressa upp sig i onödan som jag kan vara bra på.

Imorgon blir det att hämta camilla på kallax halv 11, skjutsa hem henne och sen in till stan och fixa naglarna kl 12.



Bilderna från gårkvällen är fortfarande på mobilen och kommer upp på bloggen lite senare i eftermiddag.

Personalfest

Nu har jag nyss gjort mig i ordning färdigt för att åka på personalfesten, Kommer ta några bilder så dom kommer ut åp bloggen här imorgon! Gick förresten jättebra att grilla hamburgare idag på planen, anne kom och hjälpte mig så då hade man någon att surra med så tiden gick jättefort :) Dessvärre förlorade damerna med 2-1. Är inte så säkert på att resultatet blev rättvist eftersom dom fick många domslut emot sig och även 2 mål bortdömda.


Nu ska jag se vad mamma och mormor gör sen så ska mormor skjutsa mig till Leos :)


Morgonstund har guld i mun

Och bly i arslet


Vaknade nyss och jag är tröttare än tröttast. Hade jättesvårt att somna så somnade inte fören kl 3 och sen sov jag jätteoroligt hela natten. Anledningen till att jag är vaken nu är för att jag ska upp på plan och jobba i grillen och kiosken inför dammatchen. Sen blir det tacos till lunch/middag med mamma och mormor och sen personalfest men en maffig middag och en massa dricka :)

Nu blir det en bli blåbärsbulla. (Japp, ni som tror att äta är det ända jag gör, RÄTT!)

Leaving on a jetplane

Inte riktigt kanske, men har lite tidigare skjutsat camilla till flyget. Hon åker till örebro över helgen och tog med sig en hel del kläder nu innan hon flyttar. Den 4 tar jag och izabella bilen ner och är där över helgen med en hel del packning som hon inte fick med idag eller på tåget i slutet av augusti.

Nu har jag nyss ätit blåbärsbulla som mamma har bakat till mig, jag är helt ensammen i helgen så något måste jag ju äta. Haha :) Tony och Pappa är på BD-open och camilla i örebro då och mamma jobbar hela helgen så man får sysselsätta sig så gott det går :)



Ny mobil

Äntligen så är vädret lite bättre :) Var in till stan imorse, på banken och uträttade några ärenden. Fick mig även min nya telefon idag så det känns bra, synd bara att man vill lära sig den nu så man kan inte sitta ute för då ser man inte ett skit. Nu ska jag iallafall flytta över låtar på den sen ta hörlurarna och gå ut på en promenad ;)


Middagsdags

Vädret är aldrig bra när jag har tänkt att gå ut och gå. Nu hade jag tänkt att äta middag och sen gå men regnet häner i luften och molnen är jättemörka så de ser inte allt för ljust ut om sådär 30 minuter.

Survival of the richest är ett riktigt bra program, men jag fattar inte att det faktiskt finns rika människor som tänker precis som dom i tv programmet tänker. Deras åsikter och värderingar är helt galna.. Bara för att dom är rika och inte har jobbat någonting i hela livet så kan dom säga saker som att om dom vinner programmet och 100.000 dollar skulle han köpa sig en ny klocka, eller äta en god middag. en av dom fattiga som var uppvuxen i ett hus som inte alltid hade el skulle köpa sig att fint hus att bo i och en bil men dom rika tyckte att det inte alls var nog med pengar för något sådant. hemskt..


På lördag är det personalfest också, kommer bli riktigt bra tror jag :)



Rastlös

Att dagarna kan vara så fruktansvärt långtråkiga när man inte jobbar!
I mitten av sommaren när jag jobbade varje dag ville jag inget hellre än att vara ledig precis lagomt innan skolan börjar men nu vill jag bara jobba.
Nä ja vet inte, man får mycket gjort iallafall.
Städar och fixar och donar hela tiden, och har nyss ringt och bokat tid på carinas för att fixa naglarna. Längtar :)

Nu ska jag se andra avsnittet av "Survival of the richest" såg de första igår och det var faktiskt bra. Sen blir det nog middag och en promenad!



Sugen på en ny mobil för ett bra pris?

Att vädret aldrig ska ge med sig, jag har fortfarande inte kommit mig ut på min promenad. Iofs hade man kunnat gå iallafall för jag är inte gjord av socker men det känns så jobbigt att ta på sig så mycket kläder och gå ut. Idag har jag fixat bland mina kläder och bara slöat :) Imorgon blir det väl samma sak, fast kanske en storstädning eftersom vädret kommer nog fortsätta vara så dåligt.

Till veckan blir det Ikea och skopunkten med mamma och åsa, längtar efter att köpa nya skor till i vinter för bara dom jag haft nu i vinter ser lite slitna ut, måste defenitivt klackas om så jag kan ha dom i vinter igen :) Ska ju göra om i sovrummet så kommer säkert hitta mig några fina möbler. vill ha en sängram och ny soffa och en fin stor garderob med skjutdörrar, ååh va kul de kommer bli !! :)



Om någon vill köpa en ny mobil, eller inte ny men den fungerar som ny så hör av er till mig, ett väldigt bra pris. Snabbare affär bättre pris, en sony ericsson w810i..


























godmorgon?

Nu har jag nyss vaknat, fan att jag ska sova så himla länge!
Idag blir det nog städning av rummet, packa undan lite sommarkläder och hänga in lite vinterkläder.
Om jag ska vara ärlig tror jag inte att sommarkläderna kommer behövas så mycket mer.

Nu ska jag strax äta frulle och kanske gå ut på en liten promenad beroende på hur vädret ser ut.
Det kommer bli mer än skönt :)

blåbär och borttappad mobil

nu har jag nyss kommit ut ur duschen, har varit på en blåbärsplockningstur med maja :) Hade blåbär, mygg och myggmedel överallt så det var skönt med en dusch. Fick ihop några liter var men vi lessnade ganska fort så det blir nog att plocka imorgonkväll också. När vi hade plocka klart utbrister maja något om att hennes mobil är borta.. Jag, Johan och Maja letade förgäves efter den men hon hade på ljudlöst så den var omöjlig att hitta bland allt blåbärsris, men vad hade vi väntat oss ? Maja, du kan köpa min i helgen till ett mycket förmånligt pris om du vill :)


Nu ska jag se en film som heter Because I said so har ingen aning om vad den kommer handla om men den blir säkert bra :)











































Stora artelleriet

Idag blev det stan hela dagen med sofia ! Dom ringde imorse och ville att jag skulle jobba men jag hade ju redan lovat att vara med sofia så ville inte avboka, dessutom var jag shoppingsugen så får se när nästa arbetspass nu blir :)
Köpte igår min höstjacka och jag har helt klart bestämt mig att jag är nöjdare än någonsin, inte alls festfin eller nå sånt på vardagarna. precis som jag känner att jag vill vara :)

Idag köpte jag ett par skor från vaga bond för 160 kr, ett riktigt kap. Iofs är dom vita och det börjar väl vara slut på årstiden när man ska ha vita skor, men jag ska börja slita dom med hälsan nu på en gång. Köpte även en kofta, ett linne och en annan tröja som jag är superglad att jag köpte idag. Hittade den igår men köpte den inte då så nu känns det underbart ! Och snäll som man är köpte jag en höstjacka åt Johan också, iofs inte jag som betalade men kan inte säga annat att den är supersnygg!.. Konstigt, eller hur sofia ? ;)

Ikväll blir det nog att gå ut att plocka blåbär, är sugen på det och sen läste jag i marias blogg att dom varit idag och fått ihop 2 liter. Så nu har jag ett mål, men långberget brukar ju inte vara en besvikelse när det gäller blåbär :)


Big (Mr) Problems

Att man kan ha så jäkla lite att göra ? Hade velat sova men är inte det minsta trött, ligger och kollar på sex and the city på tv men man har ju redan sett avsnitten. Hade velat slå på nån film som jag har lånat utav Kina, Närmare bestämde fem stycken som jag ska ta mig igenom men de känns alldeles för jobbigt att ställa sig upp och slå på dvdn. Slö man är :)

Imorgon blir det stan iallafall och unna mig lite saker som jag hittade mig idag, några tröjor, ett par jeans hade jag velat hitta och underkläder.. Jackan har jag bestämt mig för att behålla iallafall, jag älskar den! :) Köpte även hårklämmor och en foundation idag eftersom min förra börjar ta slut.

Snart ska jag fortsätta läsa min bok, självkänsla nu, har snart läst ut den och den är hur bra som helst. Kan verkligen rekomendera dom böckerna.

Funderar på att köpa mig en ny mobil också, blir en w910i till ett väldigt behagligt pris


Vad tycker ni ?

Måndag

Nu har jag nyss kommit hem från staden, kom på att jag glömde min mobilladdare dära så måste åka in en sväng till för den klarar jag mig inte utan. Var och käkade middag hos morfar och ina och det var riktigt gott som vanligt. Har även varit på stan idag hela dagen med sofia och köpte mig en höstjacka, men jag har ingen aning om jag ska ha kvar den. Det är inte en såndär finjacka som dom verkar försöka sälja varje år utan det är en lite mera sportig och det känns faktiskt som att det är mer jag än nån annan jacka.

Lite flera bilder från farmen som jag lovade också..


Lisa och Agnes


Födelsedagsbarnet med pojkvän


På bussen till farmen..


Nu ska jag åka, blir nog även att köpa mig en tidning och lite godis så jag kan götta mig med en film ikväll :)

Drängarna

Nu är jag hemma, sov i stan inatt eftersom jag har jobbat hela helgen och igårkväll var vi på farmen jag och sofia samt några tjejer från boden :) Det var riktigt roligt och drängarna var bra! galet mycket folk och man trängdes sönder längst fram vi scenen där vi stod. Tre tjejer skulle upp på scen under jag är en riktig raggare, jag blev en av dom så där stod man och dansade och hade riktigt kul. Självklart tänkte nog många inte så bra saker om en då, men det är en kul grej som jag kan skratta åt. Anledningen till att jag såg drängarna var just för den låten också så det blev pricken över iet!










I veckan vet jag inte vad som händer, sova och kanske dra igång med träningen igen men det känns så tungt. Jobb och planering för utlandsresa och örebro trippen. Det är nog bara galet jobbigt att sträckköra till örebro två vägar, iofs har jag sällskap men det är tio timmar framför ratten och det är jag inte riktigt van vid. Måste lösa det på något sätt :)




Nu ska ja fortsätta läsa min bok och sen kommer några fler bilder från helgen upp...




Ni får säga vad ni vill men jag kommer fortsätta

Helg

Men inte är det helg för det, Bara en massa jobb hela tiden, har jag haft något sommarlov alls ? inte direkt men det är skönt med pengar för då kan man göra det man vill istället. I helgen blir det jobb och western farm imorgonkväll med sofia. :) Känns som att de behövs något kul men det är upplagt för en snefylla. Sen blir det även en utomlandsresa med sofia antingen till veckan eller veckan efter det. KUL!!!




Nä nu ska ja börja läsa min nya bok ja köpte idag självkänsla nu - mia törnblom :)



Nästan torsdag

Maja, emilia har inte sagt att hon vill ha dom ännu så det är bara att hämta dom :) Jag jobbar varje dag men nån är säkert hemma, men testa ringa !



Ikväll tänkte jag och min kompis sofia fara på bio och se mamma mia, sagt och gjort så åkte vi in till stan och skulle hämta ut biljetter eftersom det fanns så få kvar så det inte gick att boka. När vi kommer fram läser sofia att det är 5 platser kvar så vi går på stan en sväng och köper oss en glasfiber nagelfil. (Har testat mormors och dom är super) iallafall kommer vi tillbaka och jag kollar upp och ser att det är slutsålt ?!?!?
Va, tänker jag eftersom de fortfarande inte var öppet sen vi var in första gången och det inte gick att boka på internet.
Oj, jag kollade visst vilken salong bion var i och inte hur många platser det var kvar. Smart ass till kompis man har. Här har man gjort allt man kan för att uppfostra henne så gott det går, nåja. Så duktig var man då inte.

Imorgon är det jobb, och alla andra dagar som kommer. Farmen på lördag, sommaravslutning och drängarna är dära. Bättre kan det nog inte bli :) Kanske en middag också i boden med sofias föräldrar samt mats och ingalill. (Jag är kass på namn, eller ? )


Natti natti!


Tisdag

Att det bara precis i början på augusti och det redan är höst är lite grått.Mer deprimerad än så kan man nog inte bli.. Nu skickade jag iallfall lillebror på kiosken och så ska jag baka krämbullar lite senare i eftermiddag. Känns som att dagen är så lång när man är ledig så man får så mycket gjort, har tillochmed städat mitt rum och datarummet när jag vaknade.

Vi satt nyss och kollade på oprah, Jag, Mamma, Andreas och Camilla. Det handlade om john och kate plus 8. Dom fick tvillingar första gången och kate bönade och bad om bara ett barn till så man inte ska behöva dela uppmärksamheten på småttingarna, på ultraljudet fick dom reda på att det kommer sex stycken till!!! Int vet jag men jag hade nog inte klarat pressen, men som mamma gör man nog det iallafall :)


Kalaset

Full rulle hela helgen och nu sådär på söndagen är man riktigt slut, tror alla har varit det också. Vem har inte legat i soffan och bara kollat på film ikväll ? på hemmakväll var det riktigt mycket folk som skulle hyra film så alla tänkte nog likadant efter helgens bravader :)

Helgen har iallafall varit hur bra som helst, lyckades hålla ihop med sofia båda dagarna utan att tappa bort henne en ända gång, sen träffade man självklart även en massa andra och alla som man förfestade med så det var mycket trevligt. Nu i veckan väntas en massa jobb och sova. Känns som att det är många timmar som ska tas ikapp. Nästa helg blir det avslutning på farmen men drängarna och det har jag längtat efter länge.


Jag tog inga bilder i helgen men jag vet att det togs bilder iallafall så när jag fått tag på dom kommer dom upp här på bloggen såsmåningom.

Nu blir det att nanna kudde..♥


RSS 2.0