Lycksele

Nu är madde hära och allting har packats in i bilen! Nu ska bara vi själva rymmas också och sen så bär det av! Dethär kommer bli kanon!

Hejdå Luleå, Ses nästa år som sagt ;)

Söndag

Det blev inte att jobba över idag! skönt.

Nu har jag varit hemma ett tag och ska strax iväg på basketträning, kommer känna mig riktigt dåligt eftersom ja var sjukskriven så länge och då inte rört i en boll på ett tag. Efter träningen ska vi färga håret och sen måste jag packa till lycksele för imorgon jobbar jag och sen åker jag och Madelene direkt jag jobbat klart! Jag längtar riktigt mycket och en hel vecka med snö, skoter och fest kommer vara sjukt roligt! Jag, Madelene, Camilla, Andreas, David, Lars och Johanna. Bilder kommer självklart komma nästa helg när vi kommer hem.

Nyss kollade jag när Camilla färgade fransar och bryn, haha det var riktigt kul. Världens sämsta färg så hoppas att de kommer synas bättre med tiden för nu såg de ut som vanligt iallafall. KUL! :) testa alltså inte snabbfärgningen för fransar och bryn.


En helt vanlig lördag

En helt vanlig lördag idag, ingen juldag på något sätt eller så. Började med att kliva upp kl 10 för att börja jobba kl 11, till 16 trodde jag men fick jobba stängning. Tänkte att det är väl lika bra eftersom man kan ändå inte göra något sen när man jobbat. For och hämtade lite kablar hos Oskar för att kunna se film på tvn efter det och sen till Madde för att äta middag med henne, Jannie och Sandra. Mycket trevligt faktiskt! :)


Imorgon blir det jobb och inte mycket annat. Nu ska ja koppla ihop tvn och datorn.



Jannie, Sandra och Madelene!

Annandagen

Middagen hos morfar och Ina var supergod. Det blev ungstekt lax, pressad potatis och varm vitlökssås. Så jäkla gott, vi blev där till sex ungefär, satt och surrade Jag, Andreas, Madde, Tony, Mamma och Pappa. Sen bar det av till Madde där vi började förfesta, blev enhel del folk tillslut och en massa singstar. Vi drog ut tidigt på krogen, magma. Dansade hela natten och det var väldigt bra musik och trevligt folk. Har nog inte haft så roligt som jag hade igår på väldigt väldigt länge.


Idag blir det bara lugnt, jobbar imorgon så känner att jag vill vara utvilad tills dess. Sen väntar jobb hela helgen + måndag och sen åker vi till lycksele. Jag längtar enormt mycket:)

Nu fick jag ett sms av Lillebror att det är dags att bege sig upp mot tv-rummet ocv spela Wii med honom. Han är allt bra söt min lillebror.



Juldagen

Juldagen är hära i all ära. Igår blev det ingen dator på hela dagen så därför inget blogginlägg men det var skönt. Umgicks med Familjen hela dagen plus att Camilla och Andreas är ju hära så allt var mycket bättre. De tillhör ju familjen iofs. Hela dagen gick till så att alla väntade på tomten, Tony var ju helt uppe i varv för det är så ju spännande. Tomten kom sen vid sextiden och hela spänningen var därmed över. Alla ville dock sitta och titta när Tony öppnade sina julklappar för de är ju trots allt hans lycka som är roligast att se.


Själv fick jag en väldig massa flytta hemifrån saker, vill dom bli av med mig kanske ? :) Men jag har iallafall ett helt komplett kök just nu tror jag. Fick ett överkast till sängen som jag önskat mig, en till min syster bok av camilla som var det bästa av allt. Även lite olika lotioner osv av henne, sånt älskar jag :) Pengar och så var det säkert mera.


På kvällen spelade vi guitar hero world tour och  TP. Sara kom förbi och var social en stund och senare vid 12 kom Madde så då fortsatte vi med TP och sen blev det att inga sängläge.


Nu har hon nyss farit hem för att göra sig iordning. Det blir middag hos morfar och Ina och sen fest hos Madde innan utgång ikväll :) Kommer bli riktigt bra. Vi ses ♥


Julskinka


Nu har jag nyss tryckt i mig en massa julskinka och det kunde inte bli godare! Nu får julafton komma och sen helgen så jag får jobba och sen så bär de av till lycksele.


Måste bara säga hur otroligt lycklig jag är just nu, jag vet inte vad det är men senaste tiden har allt varit så himla underbart, jag har insett vilka vänner som betyder något som man ska vara så otroligt rädd om, Hur stor betydelse familjen har för en och har även träffat två personer på kort tid som kommer ha en stor betydelse i mitt liv. Madelene och Oskar, vet inte vad jag skulle göra utan er. Ni tillför så mycket i mitt liv :)





Snart kommer Camilla och Andreas också, Dom är i härnösand just nu så jag kommer vara vaken när dom kommer. Längtar ! :)


Älskade älskade du.


Andreas, Systers Karl.


Vill passa på och önska alla en Gud Jul. Imorgon kommer bloggen och förhoppningsvis datan vila hela dagen. Bara en massa umgänge med mina älskade! :)

Dan före dopparedan

Måste vända tillbaka mitt dygn, sover helt fel. Men de blir väl imorgon för då ska man upp tidigt när det är julafton. Ingen aning om varför egentligen, men så är det. Inatt har jag inte sovit så jäkla bra ändå, när sov jag själv senast? Men jag druttade på rumpan igår och måste ha slitit till nacken ordentligt för jag har galet ont just nu


Idag blir det bara lugnt, pyssla om sig själv och städa lite hade jag tänkt. Kanske kolla nån film och räkna ner timmarna till Camilla och Andreas anländer.

Dan för dan före dopparedan

Nu är jag hemma i Alvik, det är så himla mysigt såhär innan jul. Snart kommer Camilla och Andreas också och då blir det ännu mysigare :)


O har iallafall börjat sin resa på 120 mil just nu, jobbigt och han kommer typ aldrig komma fram. Nu ses vi inte fören på två veckor ungefär, men jag vet att det kommer gå bra. Kommer ha så mycket roligt för mig under tiden.
Snart är det nyår och då ska jag till lycksele i en vecka, underbart.


Nu är jag med Madelene iallafall, inte allt för mycket att göra. Men det är skönt, ska väl ta och se någon film snart.

Dagavild

Jag är fruktansvärt dagvild just nu, de är söndag men det känns som en mitt i veckan dag. Vilken dag vet jag inte, men defentivit inte söndag. Har iallafall inte gjort några knop idag alls, varit ute med hunden två gånger på riktiga långpromenader osv.

Ikväll blir de bara lugnt, mys och film.


Och du, haha du tror du lyckas så bra varenda gång men jag bryr mig verkligen inte ens :) Du får hålla på hur mycket du vill och göra allt du kan för att förstöra men jag lägger ingen energi på det, not this time.

Jobb

Har förresten fått mitt jobbschema för lovet nu också, en hel del jobb blir det men jag vet att jag kommer klara det. Hade varit skönt med lov men pengarna är bättre :) Blir några dagar i lycksele när jag är ledig iallafall och det längtar jag så otroligt mycket till.

Nu har jag nyss varit ute med Hunden och sprungit lite, duktigt av oss. Snart ska jag åka iväg och hämta O från jobbet och sen får jag äntligen min middag. :)

Saknar min syster hur mycket som helst, kanske ;) haha


Singing that melody

Åh vad trött jag är. Det är inte bra att festa dagen innan man jobbar, men det var riktigt kul! Blev först middag och lite vin med Madd, Josefin och Oskar. Sen kom David och plockade upp oss och vi åkte iväg på en fest på östermalm. Lite rund under fötterna var vi allt men det var really damn good.


Nu har jag nyss varit hos madde en sväng med Josse och nu blir det att laga middag, Spagetti och Köttfärssås :) Snacka om att jag inte är van att laga mat själv, kom just på att jag inte tagit fram köttfärsten från frysen. Bra jobbat jessica!

Fredag

Nu är det jullov på riktigt, alltså ingen skola alls idag. Dagen har börjat väldigt bra, fick sova ut och när jag vaknade var jag inte själv utan min vän Madde var hära med mig:)


Nu har jag nyss varit ute med hunden? Duktigt! Väntar på att Madde ska göra sig klar så ska vi fara och hämta hennes katt och sen springa på stan. Måste hitta nå fint till ikväll hade jag tänkt mig. Middagen blir också mysig hoppas jag, med Madelene och Oskar. Kunde inte bi bättre. Eller jo, Camilla kom hem!


Nu ska vi bege oss.

Nattmys

Sitter fortfarande uppe, men när man har jullov är det okej för imorgon ska jag sova lääänge. Hade tänkt mig att hinna springa på stan och köpa någonting fint till på kvällen också för då blir de kul :)

Nu väntar jag på Madelene iallafall, vi ska dricka te och skvallra. Underbar tjej detdär, vad skulle jag göra utan henne ?



Sitter i klämm

Precis vad jag gör, måste ändå prioritera det som betyder mest just nu för det kommer man långt på! Dem som vet behöver veta vad det gäller och jag uppskattar att ni orkar lyssna på mig.

Jag har gjort en riktigt god och enkel middag idag, skulle kunna äta hur mycket som helst. Det blev kycklingsallad med massa kryddor, grönsaker och vitlök. Mumms!

I helgen väntar jobb, bra med pengar. Även fest imorgonkväll med Josefin och Madelene. Underbart roligt, med dom två kan man inte ha de bättre alltså.



Jag längtar efter dig :)

??!?!?!

Jag förstår inte, jag bloggar och bloggar men inga inlägg kommer upp. Skumt! Vi ser väl vad som händer med dethära nu, orkar inte skriva nå mycket för ingen kommer ju typ kunna läsa det.

Old time rock and roll



Grymt sköön!

Jullov?

Så länge sen man skrev nu, men jag har alldeles för fullt upp för att blogga. Det är bra :) Nu är det i princip jullov, Möjligtvis en väldigt oseriös lektion imorgon och på fredag är jag ledig! Till helgen blir det att umgås och bara må gott och sen är det jul. :) Julstämmningen är inte på topp, men den brukar väl komma sådär lagomt till julafton.

Ikväll är det julfest på Alviksskolan men det känns inte som om ja vill gå dit, camilla är ju inte dära! Saknar henne enormt, men till veckan kommer hon hem, längtar.

Nu ska ja ha lite mera datan och sen går bussen hem och då blir det lite plugg. Sista för iår :)

Lucia

Det är tydligen lucia nu och jag hade ingen aning om att det var det. Tjejen med koll det är jag :) M lovade att lussa för mig så jag överlever. Igårkväll blev det fest och cleo och ikväll blir det fest och olivers som planerna ser ut, men allt kan ju fortfarande ändras :)

Imorgon har grabbarna basketcup i boden som jag måste kliva upp till. Jag kommer seriöst inte orka, men man måste ibland. Första matchen är kl 8 i Boden så det innebär att jag måste kliva upp ungefär kl 6.  Blir inte många timmars sömn inatt då.

Nu ska jag vara social med M, börja fixa oss lite :)

Helg

Nu har jag nyss vaknat och ätit frukost. Ska strax börja gå mot skolan för en lektion och sen hem igen för att fixa oss iordning för kvällen, de kommer bli great!

Hela veckan går bara att sammafatta med ett ord, underbart. Jag har haft de skitkul och aldrig varit rastlös. Nu lever jag helt plötsligt mitt liv jag vill leva i en annans värld. Bättre kan det inte bli för får jag hemlängtan kan jag bli barnet igen. :)

Jag är bara glad!

Onsdagnatt

Mitt internet tjorvar jättemycket på min dator här hos M så nu sitter jag på hennes medan hon sover så sött. Eller hon somnar väl snart iallafall. Jag börjar inte fören kvart över 12 imorgon så jag har inte allt för bråttom i säng men ögonlocken faller snart ihop känner jag.

Idag var det skola en stund, sen hem och plugga. Ja jag har t.o.m börjat kalla det för hem. Men jag trivs så bra :) Ikväll åt vi middag och bastade vilket var hur skönt som helst.

Kommer inte komma så många inlägg de närmaste dagarna, men det är bara skönt! Sov gott.

Onsdag

Nu är det morgon och jag är hur trött som helst men för pigg för att sova.  Går bara till klockan ett idag och då ska jag tillbaka hit till M och sova hade jag tänkt! Glömde mina historiaböcker så ska få dom av pappa idag hoppas jag. Annars blir det stressigt.

Vaknade på ett inte allt för bra välkomnande idag, Agnes hade pinkat i sängen. Men då har vi väl madde att skylla som stängt toalett dörren, men ändå är man är på agnes och inte Madde.

Nu iväg till skolan.

Kattunge



Sliten bild men iallafall världens sötaste katt, agnes :)

Anna Camilla Fredriksson

Grattis på namnsdagen, kom inte ihåg det idag. Förlåt. Hoppas du hinner läsa dethära inlägget innan den är över midnatt klockan bara. Love you



Dethär inlägget kommer bara gå till världens bästa och underbara stora syster så ni som inte orkar läsa om det för att ni blir så avundsjuka på att hon är min stora syster kan sluta läsa nu! Haha, skämt o sido.



Nu bor du i Örebro och är alldeles för långt bort från mig för vårat eget bästa men somtur är finns ju telefonen och så ses vi ju ganska ofta. Igår hade vi en heldag bara med varandra i Stockholm och det var den bästa dagen jag har haft på riktigt länge. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig. Tyvärr tog vi inga bilder igår, vad tänkte vi på? Men allt finns i minnet iallafall och det är det som räknas. På Jul träffas vi och ända fram till efter nyår. Jag längtar. Då ska vi bara rå om varandra och Andreas får väl kanske vara med på ett hörn.



Visst har man sina dåliga dagar men du ska veta att jag finns här, hela tiden för dig när du vill. Precis som du alltid funnits dära för mig. När vi var liten gick allt ut på att du skulle köra med mig hela tiden och jag gjorde alltid allt du ville för du var min Idol, omän ja inte säger det nu så vet du att du fortfarande är min idol och alltid kommer vara det. Vad ska man annars ha systrar för ? :)



Utan dig är jag ingenting Camilla, vi är den bästa syskonskaran på hela jorden!
Grattis än en gång på din namnsdag! Jag älskar dig ♥♥

Ikväll bär det av

Skolan idag, väldigt lugnt. Gjorde bort bokredovisningen och det gick faktiskt bra :) Rapporten i IOS håller vi på med och den kommer vi hinna klart också utan problem, de går bra nu ! Historiaprovet är flyttat också, det går ännu bättre nu!

Snart ska ja plugga lite sen blir det äta och åka iväg och träna killarna. De kommer bli kanon sen ikväll :)

Home

Skulle gärna stannat över i Stockholm så man fick en ordentlig dag på stan men så blev det ju inte. Dumt av oss camilla! Dagen har iallafall varit rolig och lärorik. Ätit god mat för en gångs skull och han springa på Nk för att köpa min bh som endast finns i min storlek i stockholm. Då är det illa! Ville även ha kläder men det hans inte med.

När jag kom till Arlanda hade jag fått veta av morfar att något plan till Lule skulle vara inställt men han trodde de var kring nio tiden. Läser på avgångar och där står de på mitt plan, canceled! GAaaahah, less. Höll på avlida där ett tag men tog tag i en kille som såg ut att jobba där och det var inte SAS planet som var inställt utan Norweigan eller hur de nu stavas. Skönt! :) Kom hem i tid iallafall.

Snacka om att vädret ändras, imorse när jag for var det 25 minus i Alvik och när jag kom hem sa piloten att det var en grad.



Nu ska jag bädda ner mig, mysa på en stund och sen sova. Det är en ny dag imorgon!

Lista

Jag har inte blivit utmanad eftersom jag inte sagt någonting om att jag börjat blogga igen, eller så vill ingen utmana mig men jag vill fördriva tid nu så här kommer min lista ;)

1. Tre namn jag lyssnar till:

Jessica, Freddan, Jessi

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Att jag säger vad jag tycker och tänker

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Otroligt dåligt tålamod så går något fel så blir jag galen :)

4. Detta är jag rädd för:

Vara ensam

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Mat, Vänner och min säng

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

Det är nog mycket jag inte klarar av men jag försöker tänker positivt. 

7. Detta tycker jag om att göra:

Umgås med nära och kära, resa, prata

8. Detta vill jag göra just nu:

Få en ny vecka.

9. Bästa känslan:

Att ingenting i världen kan stoppa en

10. Värsta känslan:

Oj, lurad, sårad, ensam

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

Tillit, humor, säger vad man tycker

12. Är jag kär just nu?

Nej

13. Jag vill gifta mig...

Om jag hittar någon som jag vill gifta mig med

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

Rese jorden runt, skaffa barn, simma med delfiner, det är mycket

15. Min käraste ägodel:

Min familj

16. Något jag vill ha i present:

En lägenhet, men det blir svårt så saker till en egen lägenhet

17. Detta har jag på mig just nu:

Täcket

18. Favoritkläder:

Mjukis

19. Favoritdjur:

Hund

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

Så olika, men det måste vara gammal musik som är riktigt skön.

21. Favoritlåtar just nu:

Sonja Alden- du får inte

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

Tråkigast var matte när jag läste det och roligast måste nog vara svenska c

23. Stjärntecken:

Tvilling

24. En bok jag älskar:

Självbiografier, just nu ligger massaj böckerna högt.

25. En film jag älskar:

Många, som man gråter till. Armageddon, Felon med mera.

26. Tv-program jag gillar:

One tree hill

27. Favoritdoft:

Doften av nystädat och nya gucci parfymen

28. Detta äter jag gärna:

Kyckling

29. Dricker helst:

Kolsyrat vatten

30. Favoritgodis:

Choklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Thailand, USA, Grekland

32. Färg på mina ögon:

Grön

33. Min längd:

179

34. Jag tror på:

Liv efter döden

35. Jag spelar:

Kan klinka lite gitarr

36. Person jag beundrar:

Pappa, Morfar

37. Så här bor jag:

Hemma

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

Inte min uppgift, men det är ingen

39. Det här tänder mig:

Personer som är säker på sig själv, långa killar, lätt till skratt.

40. Det här gör mig avtänd:

De som är alldels för nöjda.

41. Favoritfärg:

Svårt, men det måste nog vara klädfärgerna man passar i

42. Favoritcitat:

Gratis är gott

43. En hemlighet jag vet:

Det är ju hemligt

44. Bästa present jag fått:

Svårt, presenterna är inte det viktigaste. En god gärning kommer man långt på

45. Senast köpta skiva:

Jadu, köper inte skivor

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Ögonen, att vara lång är snyggt

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

Min längd

48. Udda förmåga/egenskap:

Vibrera på ögonen

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

Ingen aning

50. Vad lyssnar du på just nu?

Gordon Ramsay

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

Pluggat, varit hos farmor, sovit, duschat.

52. Var är dina föräldrar från?

Alvik och alviksträsk

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

Photoshop

54. Vilken är din favoritrestaurang?

Där det finns mat är jag glad.

55. När badade du i en pool senast?

Turkiet

56. Har du varit med i någon skolpjäs?

Det har jag nog

57. Hur många barn vill du ha?

Några stycken, 2 eller 3

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

Jazz och sånt som man inte hör så ofta

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

Nej

60. Vad har du för TV-kanaler?

Det är endel

61. Har du åkt moped någon gång?

Ja

62. Har du busringt någon gång?

Ja

63. Har du fått felparkeringsböter?

Nej

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

Vad får jag för det?

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Gran Canarie

66. Har du en egen trädgård?

Min och min, den hör till huset

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

Jadu, det som går på disney channel faller mig i smaken.

68. Kan du alla orden i nationalsången?

Ja

69. Badkar eller duschkabin?

Både och

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Felon

71. Favoritpizza?

Kebab eller Räk

72. Chips eller popcorn?

Popcorn

73. Vilken färg på läppstift använder du?

Använder det ej

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

Nej

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

Nej

76. Apelsin- eller äppeljuice?

Äppel, fast kan få lite allergi

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

Josefin, Maxmat?

78. Favoritchoklad?

Mmmarabou

79. När röstade du senast?

Har inte röstat än

80. När åt du en hemodlad tomat sist?

I Somras

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

I basket och fotboll

82. Är du bra på matlagning?

Jag anser att jag är det.

83. Klarar du att tanka själv?

Jo det kan jag

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

Aldrig

85. Pepsi eller Coca Cola?

Coca cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

Ja
87. Vad var det senaste du handlade?

Julklappar

88. Har du kräkts offentligt?

Haha ja

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

Sanna kärleken

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?

Man kan bli väldigt attraherad och hjärnan tror väl att man är kär men inte hjärtat. det tar ett tag

91. Har du ringt något betalnummer?

Ja

92. Kan man vara vän med sitt ex?

Beror på tillfälle, men måste nog säga nej

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

Mig själv

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

Ja ganska :)

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

Ingen aning

96. Vad har du i din väska?

Det är mycket

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

Blunda

98. Vad är du tacksam för idag?

Att jag kan om jag vill

99. Var hittade du den här listan?

På en blogg

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

Syster, Iza och Mdln!


Andra Advent

Jag missar alltid när vi tänder ljusen till frukost! Förra veckan var jag alldeles för nyopererad och inatt var jag uppe alldeles för länge för att orka kliva upp och vara med, inte bra. Men natten var väldigt givande. Tack :)
Blev middag hos farmor idag och det var gott, men som vanligt är jag inte så stor i maten nu.



Ikväll ska ja bara ta de lugnt, se wallander och sova. Imorgon bär det av till stockholm och jag längtar! Sen kommer veckan bli toppen, längtar till det också. Klä granen, baka och bara göra en massa tjejsaker som kommer pigga upp totalt.  Like :)

Söndag

En uppgift bortgjord! Svenska presentationen jag ska ha på tisdag om boken tillsammans är man mindre ensam. Nu ska jag göra historia och det provet kommer gå åt skogen!


Lördag

Inga inlägg idag för det blev en stressig morgon. Vaknade och fick med mig maja och josse in till stan för att leta julklappar. Riktigt mycket folk och det gillar vi inte. Men fyndade iallafall lite och det som är kvar får vänta till stockholm.

Ikväll har jag varit en stund med josse och sen blev det filmkväll hos kicki med henne, viktor och maja. Såg madagaskar 2 och en skräckis som jag inte minns namnet på. Båda filmerna var väldigt bra men madagaskar var lite för lik lejonkungen. Men det blir att ta med lillebror och se den på bio någon dag, har ju lovat han det :)

Imorgon MÅSTE jag verkligen plugga och sova ut. Sen blir det middag hos farmor men om jag inte pluggar lovar jag mig själv att inte få fara.

Nu ska jag gå upp och se om familjen är vaken sen ska jag sova !

Mys

Nu har kicki nyss begett sig och jag ligger i sängen för att snart sova. Tar verkligen på krafterna att vara vaken när man inte är van det.  Vi kollade på Idol och är hur glad som helst att Alice och Kevin är i final, kunde inte bli bättre. Var på tiden att Robin åkte ut.

Jag har blivit en sån hemmatjej, eller inte för att jag gillar att vara hemma men jag orkar verkligen inte vara ute i svängen någonting alls nu förtiden. Bara vad som helst kan jag göra men inte nå som innehåller alkohol och fest, så skönt att göra ingenting. Men man ska väl inte säga för mycket heller, de kommer väl när man minst anar det.

På tal om bananer, Jag längtar enormt till nyår om planerna håller, det kommer bli en riktig succe



Felon

Ja den blev det. Vilken film, finner nog inte ord! Kommer defenitivt att ses om och om igen, det är hemskt hur bra en film kan vara. Satt och höll för ögonen flera gånger samtidigt som tårarna bara rann vissa stunder.



Nu kommer kicki :)

Filmstund

Nu har Josse färgat mitt hår och det känns bra! Utväxten var en mardröm. Hade behövt plugga just nu men jag är alldeles för slö för det så jag skjuter upp det till imorgon. Det är ju faktiskt fredag. Dålig stil.

Ikväll blir det att umgås med Kicki, inte göra allt för många knop utan bara se Idol osv.

Nu ska jag kika på en film iallafall, Felon eller Arn eller High school musical.



Inte illa om man haft det såhär hemma.

Fredag och långhelg

Nyss kommit hem och dagen har gått bra. Första lektionen var inställd så var dära helt i onödan men iofs så var alla det för ingen visste om det. Sen så hade vi Svenska C som OCKSÅ var inställd, alltså i skolan helt i onödan men tog ju mig för att gå in till stan och kolla på lite julklappar iallafall och det fyndades ju :) Eller iallafall till Anderas, till Tony har jag redan hittat.

Bara Camilla och päronen kvar då, det får bli till veckan. Köpte även ett par jeansleggings till mig själv. Inte dumt inte. Jag har velat ha sådana väldigt länge men inte hittat några som föll mig i smaken och nu gjorde jag det, kanon. Man hittar bara åt sig själv när man ska hitta åt andra. Hittade även Guccis nya parfym som jag trånar efter, men det får bli efter jul.



Nu ska jag iväg till Josefin och färga håret, får inte se ut hur som helst på måndag:)

Inge längre sjukskriven

Nu har jag nyss fått i mig lite middag, makaroner och korv. Överkokta makaroner för då går dom ner lättare. Resten av familjen åt köttbullar men ja förstod innan att jag inte skulle få ner det. Var bara tvugen att testa en och sen kände jag att den fastnat i halsen. Gick och kollade i spegeln och hips vips hade jag en halsmandel igen, haha :)

Massagen idag var riktigt skönt, väldigt avkopplande också så nu efter ska man dricka mycket vatten. Var på kvantum och köpte hårfärg också så nu har jag gjort mitt för idag. Bara några avsnitt vänner och sen imorgon är det skola från 8-11 sen inhandla julklappar :)


John Blund

Tänkte printa ner ett sista inlägg för idag, är inte så trött men ska försöka sova för imorgon ska jag upp och åka på Kickis massage-lektion och få en helkroppsmassage. Skönt :) Efter det ska jag åka och köpa lite hårfärg och sen hem. Jag kommer vara helt knäckt efter det när jag inte varit igång på över en vecka.

Fredag ska jag till skolan och då drar jag igång med två lektioner och sen springa på stan och leta julklappar, jag kommer må riktigt dåligt på fredagkväll. Endast sängläge för orken och humöret kommer vara = noll. Nåja, det är ett problem att ta itu med då :)





Åh vad jag längtar till stockholm! Kommer bli hur mysigt som helst att ha Camilla för sig själv dära en hel dag!



På max innan så ska det låta.


Hemmagjort

Nu har jag nyss ätit hemmagjord tomtegröt till frukost. Blev  en väldigt sen sådan idag men jag fastnade framför vänner allt för länge inatt. Men det är så bra :)

Idag blir det inte många knop, måste ta vara på mina sista dagar som sjukskriven eftersom jag inte känner mig riktigt frisk. Tror det håller på bli en inflammation på vänstra sidan, ja någonting är det som inte stämmer iallafall. Men det får vänta till efter måndag :) Då blir det stockholm.



Tomtegröt heter det alltid för mig, oavsett om det är mitt i året. I min har jag kanel, socker, en klick bregott och så mjölk :)

Basket

Kollade på när Eva tränade killarna nyss. Hon är så duktig på att lägga upp träningar till dom och få det att bli roligt. Jag kunde inte medverka och skrika på dom pga. halsen men nästa vecka ska jag lägga upp ett enbart fys-pass till dom för att få dom att svettas. Senare kl 8 ska jag iväg och kolla våran träning en sväng, men det blir nog inte så länge. Är ganska trött nu när jag varit uppe idag.

det blev iallafall att läsa en timme, säkert lite mera. Det är ett väldigt bra tips till dom som har svårt för att plugga. Bland annat mig. Lägga upp en tid som man ska plugga och då får man inte göra någonting annat, en timme är bra. Om man inte gör det så blir det inge träning sen, eller ja vad som helst :)

Nu ska ja sammanfatta träningen sen läsa.


Tråkigt inlägg men behövligt för mitt minne.

Hade defenitivt behövt plugga men jag är alldels för slö! Ska nog ta itu med det snart. Har iallafall fixat med flytta hemifrån sakerna som var så mycket ivägen så nu känns de bättre. Klockan fem drar jag iväg och kollar på killarnas träning, har ju om inte annat något att skriva om då, hehe :)

Ska nog ta och läsa lite nu, måste läsa ut en bok till snarast och har ett historia prov som jag hade behövt plugga till men har inte börjat. Dumt av mig. Har däremot en uppgift som jag är så gott som klar med och den ska inte in än på ett tag men den vill jag mer än gärna jobba med. De inlämningarna som kommer härnäst skjuter jag upp och tar det som jag har tid med först. Smart tänkande.

Nu en timmes läsande. Sjukskriven två dagar till.


Tisdag

Försöker blogga men det går banne mig inte, undra om dethär kommer publiceras nu  :)

Tisdag

Gomorron Gomorron. Lite ont i halsen idag, men man ska ju ha mera ont de sista dagarna så det är bara bita ihop. Idag ska ja försöka göra allt jag inte han göra igår så det blir endel plugg och annat. Funderar på om jag ska och kolla på grabbarnas träning ikväll. Kommer aldrig orka stå dära och skrika på dom.


På måndag blir det stockholm, hoppas jag hittar endel julklappar och annan shopping när jag är dära. :)

Nu ska jag äta gröt och titta på vänner

skräckfärd

Usch så hemskt, var mitt i allt stök och bak här hemma när jag känner hur de börjar smaka massa järn i munnen. Insåg fort att jag har börjat blöda i halsen. Hojja! och inte var det lite. Drack en massa kallt vatten och sög på en massa isbitar, ett flertal scenarion gick runt i huvudet. Kvävas av allt blod, en ny operation mm.

Ringde iallafall till ÖNH-mottagningen där jag opererade mig och dom sa att jag var tvugen att komma in på en gång för att dom skulle kolla det. Ingen hemma och jag fick inte köra när jag blödde så då fick en ambulans komma. Så nu har jag åkt ambulans för första gången i mitt liv.

Allt gick bra tillslut iallafall och det blev inget utav det, fick tom komma hem och sova men om de börjar blöda igen så måste jag åka in. Så otroligt rätt man kan bli på en så kort stund. Nu håller vi tummarna för att det ska gå vägen resten av läkningen.


Baka

Nu ska jag baka också, blir lussekatter som jag sa igår :) Idag känner jag mig rätt så pigg, men inte imorse för då har jag hållt mig från smärtstillande hela natten så morgonen var inte skön.

På något sätt är jag ändå så jäkla glad nu. Fick ett samtal imorse som kan komma att förändra min vardag, eller litegrann iallafall. Tänker inte säga något nu men det är samtidigt ingenting jag kommer hålla hemligt någon längre tid. De som vet, dem vet :)

Nu hatar ni mig för att jag skrev såhär men jag vet själv inte så mycket så när jag vet mera så kommer det ut.

Skägget i brevlådan

åh nej! dom kan inte visa en sånhär julkalender! Dessutom är den på skånska. Inte för att jag har några fördomar men man förstår inte mycket.



Första avsnittet var inte allt för lovande. Men man får väl hålla sig kvar och titta bara för att det är tradition.


RSS 2.0