Ofrivilligt

Pratade med Maria på msn och kom fram till att jag missar hela julstämingen ofrivilligt. Idag är det första advent och jag kan inte dricka glögg eller äta pepparkakor eller gå och shoppa julklappar. Allt blev genast så mycket deppigare.
Nu har jag ställt alarmet imorgonbitti på 07.10 och jag ska se första avsnittet av julkalendern med min lillebror hade jag tänkt. Hoppas han är snäll och låter mig öppna första luckan när jag inte kan äta min chokladkalender ännu.

Synd bara att julkalendrarna är så jäkla dåliga nuförtiden. Vem saknar inte Mysteriet på greveholm, Jul i Kapernaum, Pelle svanslös mfl.


Denhär julen började mycket dåligt!







Fanns så himla dåliga bilder. Men dethär får duga. Personligen är min favorit Mysteriet på Greveholm!

Söndag

Godmorgon. Idag är dagen när jag inte ids kliva upp ur sängen, ligger fortfarande. Igår var jag igång men det tog rejält på krafterna med tanke på att jag bara åt ägg.

På tal om ingenting.. Jag är så sugen på att baka lussekatter också, alla gör det nu värkar det som så imorgon ska jag göra det. Åh vad jag längtar, kommer bli så kul. Hoppas jag kan äta degen och att det inte svider för mycket i halsen för då kommer det inte bli roligt att baka.





Har jag gått såhär långt tänker jag inte sluta :)

Socialiserat mig

Nyss kommit hem från Sara. Hon är mycket söt och bra att ha dendär tjejen :) Lika trevligt som vanligt, vi satt och kollade på ex antal filmer, åt ägg och drack festis. Eller det sistnämnda gjorde bara jag.

Hela kvällen har jag varit helt slut i bollen, trott att klockan varit mycket mer än vad den var. Det kan bero på att jag sovit bort största delen av dagarna som varit, så då har dom inte känts lika långt. Visst är jag smart?


Jag bjuder på en turkietbild på Sara och Sofia. Riktigt Rakiälskare, eller iallafall en av dom.

Nu är jag inte så trött däremot så ska ta och kolla på några avsnitt vänner och somna till det.

Sov gott!

Julklappstips, någon?

Åh vad jag hatar att köpa julklappar. Är så otroligt fantasilös så hälften skulle räcka. Jag har inte ens börjat köpa och det kommer dröja eftersom jag fortfarande är sjukskriven och inte får göra något.

Idag har jag iallafall tagit mig upp ur sängen och dragit upp för fönstrerna, iallafall en fördel. Ska väl försöka stoppa i mig något snart och sen kolla på en film eller så. Mot kvällen ska ja försöka hitta någon att umgås med så man får något socialt liv. Känns som att det var evigheter sen.

Har ni några bra julklappstips?



Sov så gott allesammans

Nu ska ja sova, har nyss sett färdigt Pirates of the Caribbean.  Undra om jag kommer kunna sova inatt nu utan att vakna. Igår innan jag somnade hade jag nyss tagit mina värktabletter och nu tog jag den vid 7 tiden så lär väl vakna inatt och måsta ta en, men jag håller tummarna för att det ska vara en smärtfri natt.



Imorgon blir det en lika händelserik dag som idag. Sängen och vänner !

Yes, jag har ätit!

Jag åt idag! Det godaste jag ätit i hela mitt liv, vitlöks marinerad oxfile och potatisgratäng med en supergod fetaostsalld till, ni måste vara avundsjuka för det smakade himmelskt!



Eller kanske inte! 

Tog ingen bild på maten men tänk er typisk barnmat. Mos och köttfärs blandat i en pytteliten portion men alldeles lagom för mig. Sådär lagomt pissljummen och med endast salt som krydda . Det jag äter får inte vara varmt och det får inte vara för kryddat.  DET är det godaste jag ätit i hela mitt liv.

Iallafall det man kommer ihåg nu när man fastat i ett ex antal dagar.

Mat!

Jag drömmer om mat och ser mat flygandes framför mig hela tiden. Kanske man är lite beroende ? :)

Ligger och ser vänner just nu och de är riktigt bra, lite jobbigt att skratta bara. Tur att jag fick låna alla säsonger av Wille så jag har någonting att göra nu när jag är sjukskriven. Nå, ska ja våga mig på att äta idag?  



Vilken tur ni har nu att jag opererade mig så jag började om att blogga igen, nu dom närmaste dagarna kommer det nog bara stå om hur jag mår men det är väl intressant för vissa av er.
Sen blir det bättre när ja kommer igång igen, tror jag :) Men då vill ja ha lite respons så hoppas ni gamla läsare hittar tillbaka hit. Ska ingenting säga så det blir kul att se hur lång tid de tar innan ryktet sprids ;)

Tredje och värsta dagen?

Godmorgon. Tredje dagen idag och det är nu det ska vara som värst. Visst, ja känner ju att jag har opererat mig men inget mer än så. Dessutom har jag inget smärtstillande i kroppen just nu. Skönt :) Funderar på att koka några ägg och låta dom svalna, sen äta men får se om ja orkar.

Inatt sov jag hela natten utan att vakna när man tror att man kvävs eller något sånt, ja ser defenitivt ett ljus :)


Hög och Hungrig

Känner mig fortfarande väldigt borta i bollen men fortfarande inte ont. Imorgon är det tredje dagen utan mat så det är ett bevis på att man överlever med bara vätska. Men oj så gott det hade varit med, ja bara vad som helst! Kommer bli en stor omställning för magen när jag äter igen, hehe :)


Hade inte sagt nej till en grekisk sallad :)

Utskriven

Kan ju slänga in ett inlägg så är det säkert någon som jag gör förvånad :) Om de blir mycket stavfel är de för att jag fortfarande är trött av narkosen och sover 90% av tiden.

Operationen har gått bra iallafall och jag har fortfarande inte haft speciellt ont, skönt det. Gruvade mig mest för smärtan efteråt men ingen sådan hitills så :)




Nu är jag tonsill lös.

RSS 2.0