Oväder

Jag brukar tycka om när det åskar och regnar för det är mysigt. Men idag blev jag faktiskt lite rädd. Det small och blixtrade på samma gång så man förstod direkt att blixten slog ned i alvik någonstans, det blev strömavbrott i hela alvik i ungefär två timmar så det förklarade saken. Kom även lite hagel som var fyra cm i diameter, inte så små alltså. Skönt att man skippade rix fm festival ikväll. =)

I helgen är det planerat två brakafester iallafall och en massa jobb, men det är smällar man får ta när det är lulekalaset.
Idag han jag även vara in till stan och köpa leggins till i helgen när det var bra väder, var även till josse en sväng på jobbet och fick oss gofika.


Tony min lillebror drog en rolig historia vid matbordet igår så måste nämna den hära eftersom den var så dålig så den var bra..

Vet ni varför norrmän har pyjamas på sig när dom kör fyrhjuling?

För när dom kör ner i diket är det gonatt ;)



Lilla lördag

Skönt att inte uppdatera nå ofta alls, nu gör jag det endast för jag väntar på att 2 och ½ män ska börja. I veckan har det bara varit en jobbarvecka och det kommer nog fortsätta så också. Ikväll har vi varit i hemmingsmark på fotboll och sen har jag och camilla färgat håret :) Nu är de blött så ser inte resultatet men det kommer nog bli som vanligt när det är nyfärgat och då brukar jag vara mycket nöjd :)



Den som kommenterat anonymt på ett inlägg om applåderna på bion till batman; ja jag vet att han är död. Det har väl ingen kunnat missa omän man kanske hade velat det ? :)


Gonatt! ♥

Juste

Nu när jag ändå bloggar igen så kan ni alla som läser min blogg lägga en kommentar så man vet vilka ni är :) Iofs så kommer nog ingen av er att göra det men det vore kul att veta. Kom igen och kommentera nu !

Satc-filmen

Ibland känner man en press att uppdatera ofta men nu kommer jag ifrån det mer och mer och det är faktiskt skönt.. Vädret har varit jättebra så jag har inte alls varit sugen på att vara inne och blogga utan har legat ute i solen hela dagarna, varit i överallt och ingenstans och på bio igårkväll. Såg äntligen sex and the city och den var hur bra som helst. Älskar verkligen filmen och serien men nu är all satc slut känns det lite trist.



Idag har jag jobbat och imorgon likaså säkert, läkaren på morgonen och sen uträtta lite andra ärenden :)

Lars winnerbäck



Från hamn till hamn i Luleå. Åh, gud va ja längtar ! På lördag 23.30.  

Ingenting kan få mig att missa det, ingenting!

Nu är de koskit i hagen.

Dethär är livet, sitter ute på altanen med laptopen i knät och solar. Kunde inte bli bättre. Är ledig i helgen så jag lider inte av att det är bra väder. Så idag ska jag bara sitta ute i solen hela dagen och få lite färg på kroppen.

Igår såg vi batman och jag blev inte alls imponderad, visserligen hade vi dom bästa platserna i hela salongen men filmen föll mig inte alls i smaken. Ljudet var alldeles för högt så ibland blev det nästan så att man kände för att hölla för ögonen. 2 och en halv timme av batman, många gånger ville jag gå ut därifrån men eftersom salongen var full så nämdes jag inte göra det. Och efter filmen var jag med om något som jag aldrig varit med om förut, folket började aplodera? Möjligtvis när man landar med ett flygplan och flygit långt att det händer, men aldrig efter en film är slut. Nåja, man är med om något nytt varje dag.
 

Helg

Jobb jobb jobb varje dag, aldrig får jag då sola men i helgen ska ja då vara ledig :) Det har jag tillochmed sagt till om. Så hoppas att de inte krisar sig för då får jag dåligt samvete och far likafullt och jobbar. Nu känns de bra iallafall för lönerna har trillat in på kontot och jag är inte fattig längre =)

Nu duschen sen blir det bio.

förresten...

Samma gamla namn och allt på bloggen så alla mina gamla läsare hittar tillbaka till min blogg. Inte så tokigt va :)

Wonderful weather

Kunde jag hålla mig ? Nää inte det, måste få skriva i bloggen. Men får se hur länge jag har kvar den denhär gången. Idag och resten av alla andra dagar denhär veckan har jag jobbat. Det är ju kanonväder ute så vad har jag väntat mig, känns hopplöst och man vill skjuta sig själv på morgonen för att man måste jobba. Kommer jag få någon sol på min kropp alls i sommar ? :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0