Ny blogg för er nyfikna jävlar :)

Har hittat till något nytt nu, där jag kan lösenordskydda vissa inlägg så ni som gillar att lägga näsan i blöt och vända på saker och ting inte kan göra det mera när hälften av det inte är sant.. Så Tack Madelene :)

Heter så mycket som, http://www.jessicafredriksson.wordpress.com/

Lördag

Bakis är jag, jajjamen, och det brukar jag inte bli. Nu sitter jag här och väntar på skjuts sen ska jag ut till alvik och upp på plan för herrarna har sin serie-final match :) Synd bara att vädret hade kunnat vara bättre.

Ikväll blir det mest troligt lagfest på skurholmen med damlaget och sen cleo :)

Luleå by night!

sarken, åfi och hagan här ;D


Planer - Glad tjej!

Har en liten sak på gång här som gör att jag är sådär småglad, och inte bara lite utan mycket :)
Än så länge vet jag inte riktigt vad som händer men det ser väldigt ljust ut. Jag är så glad :)
Nu blir det spännande för er som inte har någon aning om vad jag pratar om så därför skriver ja det hära.
Kommer komma mera här nån dag, kanske en liten ledtråd också :)

Resultat på Majas hår


Såhär blev det med färgningen och slingningen. Såg inte så mycket skillnad igår eftersom ja såg allt hela tiden, men nu ser man skillnaden verkligen för hon har ju varit som amanda :) Hoppas Amanda inte har något emot att hon är med på bilden.. :)

Frisör nästa för mig då ? :) haha

Snart helg

Kort inlägg nu, klockan är jättemycket och kan inte förstå att jag är vaken denhär tiden. Imorgon är provet och jag har inte hunnit plugga någonting alls idag. Blev att träna efter skolan sen har det fixat och donats ända tills nyss. Trött jag är, omän det mest blev slappandes för min del.

Imorgon blir det träning efter skolan och sen ska ja umgås med några riktigt goa vänner ! Längtar :)

One Tree Hill

Just sett klart avsnitt fyra på säsong sex och det är riktigt bra.
Jag älskar denhär serien och kan helt enkelt inte få nog av den.
Nu kommer nästa avsnitt nästa vecka men det är bra. Har mycket annat inplanerat nu som måste hinnas med och då hade jag inte hunnit med något oth inte.

Nu är klockan snart tolv så då är det natti natti. Ny dag imorgon med nya tag! / J♥

Färga hår

majas hår blev jättebra, har ingen bild på det men hon kommer väl ha en snart så då får ni se :) Blev lite mörkare med ljusare slingor så nu har man slingat ett hår också.
Vågat av Maja att låta mig göra det första gången speciellt när de ska blekas men det blev kanoners.

Nu ser jag Idol och sen blir det att plugga lite historia, bli förhörd och se vad jag behöver träna på mera tills på fredag. Hojja, vad jag gruvar mig inför dethära!

Nu börjar de om!


Bra dag

Skön dag idag, inte allt för mycket uträttat i skolan mest prat och sen data som inte är så tungt. Efter skolan gick jag in till stan och mötte upp sara för att förstöra lite pengar och det kändes bra! Blev örhängen, mössa, en tshirt, en varm kofta och lite the från the-shoppen :)

Sitter just nu och dricker det och de är mycket gott. Alldeles snart middag och sen plugg och så ska ja färga håret på maja. Undra va hon ska ha för färg?


Här är hon iallafall, så snygg min lillasyster :)

Antikens grekland, så många namn att hålla reda på

Nu sitter jag här och har just ätit middag, väntar på att 30 minuter ska gå så ska jag åka iväg och träna grabbarna och sen träna mig själv. Blir en löprunda i alvik idag, får se hur mycket kroppen orkar :)
Fick faktiskt gjort lite historia också, känns bra eftersom de bara är tisdag. Men mera ska det bli, hade velat spika dehär provet. Eller iallafall få ett VG. Men det är höga mål inom historia för min del.  Inte dirket min starka sida.


Platon och Aristoteles. Intressant va ? ;p

Förkyld!

Nu är klockan ett och jag har precis ätit klart min frukost. Blev att stanna hemma idag för jag har legat och nyst hela natten så har inte fått mig en blund kändes det som när väckerklockan ringde.

Dagen till ära blir iallafall att umgås med historiaboken, och sen klockan fem åka iväg och träna grabbarna i en timme. Kommer bli skönt med uppehåll i pluggandet då.

Nu boken, annars.. Ha en bra dag :)

Att man alltid faller för grupptrycket

Därför gör jag denhär också ;)

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Va gör du?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Är du klar
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Haha bra gjort
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Du ska inte träna idag?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ska vi gå ut på en promenad ikväll?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha vad vidrigt
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hon får vänta..
8. Vad vill du höra mest av allt?
Kolla upp det
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Vi börjar lite lite försiktigt.. :)
10. Din romantiska replik?
Från 18 - 19.30 ;)
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Nu blir det Mcdonalds.

Haha, ja endel svar  blev roliga :)

Braa!

Nu har jag pluggat i ungefär två timmar, bra jessica! Känner att nu är jag pågång så ska aldrig mer somna fram till fredag för då kommer jag väl tappa det igen. Usch va jobbigt det ska vara. Synd att man inte gjorde bort denhär kursen förra året. Men iofs har jag ganska många andra slökurser iår.

Min morot nu är mitt rum, har diskuterat det med mamma nu och de kommer bli kanon. Antingen måla eller tapetsera. Ny garderob, tv-bänk och ny säng! Jeey, då har jag det mesta tills man flyttar hemifrån också :)

Nu ska ja ta mig nå gott sen plugga mera.

Dåååligt!!

Fortfarande ingenting uträttat, sitter i soffan dricker en kopp thé och ser på cityakuten. Undra vad som börjar härnäst som är bättre än skolarbete?



Idag är min helgdag

Eftersom ja fick sova ut, bara en lektion så jag kunde ligga kvar i sängen och mysa fram till 11,började nämnligen 11.50.  Nu är jag hemma och måste plugga historia men är så dålig på att ta tag i det, finns alltid en massa annat att göra. Städa,plocka, sova osv.

Min morot nu är att jag inte får träna om jag inte pluggar. Hade iofs bara tänkt att ta en promenad idag eftersom ja kört två pass pump på raken. Och dendär promenaden är nog kanske inte värd att plugga för? Vad dålig jag är!

Nu blir det att städa lite, ta mig nå gott och sen plugga.

Lookalike, vad tycker ni?



Alltså den är slående lik, jag tror jag dör :D

Det var helgen

Dålig uppdatering , men fan så skönt de har varit att inte sitta vid datorn någonting i helgen:) I fredags blev det spin/core med sara och det var galet roligt, samma pass på fredag tänkte vi köra. Efter passet mötte vi Josse och Sofia och for och handlade mat och annat gott som vi vräkte i oss under kvällen. Fia var självklart med också och jag hade riktigt roligt och kul. Toppentjejer varenda en :) Finns bilder från kvällen men jag vet inte vars dom är, sofia har dom iallafall.

Jag, Sara och Fia sov i Emmas lägenhet och klev upp tidigt för jag skulle hinna morgonpump innan jobbet och sara började jobba tidigt.Jobbade från kl 12 till kvart över 9, satan va trött man var. Sov i stan eftersom jobbet blev så sent och imorse började jag också klockan 12 men dock bara till 16 idag. Hämtade upp sara för hon slutade samtidigt, tog en svängom på storhedens affärer och sen till Inpuls för ett pump pass :) Åååh, vad jag älskar dethär pumppasset, får aldrig nog. Men får passa mig så jag inte tränar det för mycket så det ger motsatt effekt.


Nu ska ja se  på lite tv och mysa med mitt stora duntäcke :) Sovmorgon imorgon till kl 12!


Helg

Jag vet inte hur kul man kan vara men vi har slutat och jag sitter fortfarande kvar på skolan :o lovande inför framtiden ! Fast så mycket skolarbete blir inte gjort iallafall. Snart ska ja dra iväg på spinning/core med sara. Sofia var tvungen och jobba och josse vet jag inte om hon skulle komma på träningen eller inte..
Sen blir vi iallafall allihopen!

Nu ska ja sätta mig och göra lite flash, fast det kommer gå åt skogen.

Magnus Betner



haha! Vad används såkallade puffar till? ;)

Tips från coachen

Eller rättare sagt från Maja.. Jag tror jag misslyckades på samma ställe som henne. Det gick först till bebisen men sen så blir man glad bara av att se nästa person. Haha !

Meningen är alltså att man inte ska skratta:)



http://view.break.com/531711 - Watch more free videos

Överraskande

Träningen idag gick kanon, hur kul som helst med pump och jag överraskade mig själv riktigt mycket med vikterna idag. Nu vet jag vad jag kan prestera till nästa gång, vilket är lördagmorgon innan jobbet =)

Längtar gode mucket till imorgon, spinningen kommer vara jobbig men sen kommer vi ha superroligt ! Jobb lördag och söndag så det blir en lugn helg. Även plugg måste hinnas med!


Snart helg

Inget nattplugg av mig inte. Somnade ju när jag kom hem från läkaren kl tre sov till middagen, somnade efter dem, sov tills idol började och så såg jag det och vem kan slå flip och fredrik. Tänkte att det skulle vara omöjligt att somna, men inte det. Sov hela natten som en stock, jag förstår inte.

Nu har jag slutat iallafall, vi fick sluta tidigare idag för iosen blev inställd så då flyttade vi fram datan. Men jag fick ändå ett litet hål så då åt vi på Österns Pärla. Skönt att lyxa till det på veckorna ibland :) Då väntar jag bara nu på att klockan ska bli kvart i fem för då börjar pumpen! :)

Imorgon blir det nog inget inlägg, skola och sen spin/core med Sofia, Josse och Sara. Efter det ska vi umgås, vi som umgicks i turkiet.. Alltså vi tre plus Fia :) Laga mat och kolla film, blir att sova hos sara för jobbar på lördagen 12 till 20.30, roligt pass. Men så kommer mina närmaste dagar se ut iallafall..


Här är vi, jag är lite skymundan dära. Inte allt för vaken eller ? ;)

Och denhär på josse, bara för att :D haha

Sömntuta

Okej, plugga var det ja :o somnade efter förra inlägget och sov tills idol så nu kommer jag vara vaken hela natten istället. Dumt av mig. Men blir väl nattplugg då som man ändå inte lär sig någonting av. Motivationen har redan börjat ryka, illa.

Nu är det vem kan slå filip och fredrik igen, ett riktigt underhållande program :) Godnatt.

..........

Skönt att klockan bara är nästan fyra nu så kommer jag hinna plugga minst två timmar till idag. Fast vi får se hur mycket jag orkar. Slutade kl 13 idag, sen fort till läkaren där vi nästan hade en släktträff. Jag, Mamma, Tony och Morfar. Allting gick bra och  efter det åkte vi ut till storheden. Köpte mig ett puder, armband och nå sminkborstar. Kände för att sätta sprätt på pengarna idag.

Ikväll blir det ingen träning, höften ska få sig sin vila idag och imorgon kör jag igång med ett hårt pump pass ! Längtar :)

Smäckad dag

Fick en kommentar om att jag skulle ha lugg och ändå hundratusen läsare. Jag förstår inte ! haha, men Iza det var starkt gjort av dig :)


Så är jag sugen på att ha den :)

Smäckad dag idag iallafall, skola till halv 3 sen gymmet till fyra, träna tonys basketlag till kl 6 och sen myst på, sett stargate och cops. Haha :) För er som inte vet så har jag börjat träna Lillebrors lag i basketen, blir jag och Eva som göre. Kommer nog bli mycket bra för träningen idag var superkul :) Nu ska ja se idol klart och försöka tanka hem senaste avsnittet av Oth, men kommer inte ens in på sidan :o sen blir det "vem kan slå filip och fredrik?"

Lugg, eller inte lugg?

Just nu ligger jag och tittar på  I ditt ansikte, helt roligt program! Men trött är jag, tur att det är sovmorgon imorgon.

En sak som ja funderat på och kommit fram till att jag nog mest troligt ska göra är att klippa lugg! Kommer från en som är livrädd om sitt hår och är nervös över minsta lilla klipp. Ingenting är säkert men de hade varit kul ! :) Vad tror ni? Om ni nu vågar er på en kommentar...

Olga 83

Inge pump blir det för mig. jag som var taggad. Numera är ja Olga 83 år och jag fattar inte vad som hänt med min höft. Kan fan i mig inte gå, men det possitiva är att jag fortfarande kan träna överkroppen! :) Nu blir det middag och sen åker jag in mot stan

Sunny monday

Nu har jag nyss varit ute på en promenad med Josse, var väldigt skönt väder men min höft är inte normal, den var helt bra tills jag sov efter jag kom hem idag. Känns som, ja ja vet inte vad det känns som för jag har aldrig haft såhär så frågan är ju om jag kommer kunna träna senare. Jag som vill träna !

Var förbi hos Dessan och Jimmy innan promenaden och gosade lite med Oliver! Det måste vara världens sötaste barn. Född förtidigt och då väldigt liten men hur underbart som helst, man kommer in på sina egna mamma tankar på en gång... :) Nu ska jag se vad min bror med ett antal kompisar har för sig, det låter som att dom river huset.

Nästintill ledig

Det blev en väldigt kort dag idag, Egentligen ska jag gå 8 till fem men visste redan innan att jag skulle sluta vid ett idag för sista lektionen är inställd. Har bara tre lektioner på måndagar med dom längsta hålen i världshistorien. Men Iallafall, när vi kommer till skolan är svenskan också inställd så slutade 08.45, For och tränade och tog 9.45 bussen hem, Sen dess har jag sovit, ätit och pluggat en timma.

Nu på ett tag ska jag läsa på lite mera, gå ut och gå en sväng men har så jäkla ont i höften så vet inte hur det kommer gå och senare ta bilen och åka på ett pump pass. roligt!


haha, snygg bild!

The winner takes it all


Does you mother know

Den var med!! :) Det var så mysigt att äta med familjen på waldorf och sen gå och se mamma mia med mamma och pappa.  Filmen var hur bra som helst, fattar inte att det inte blivit av att man sett den tidigare men sånt händer. Nu är det gjort iallafall. Bättre sent än aldrig.

Idag har vi pluggat men hade behövt plugga mera så ska göra det nu ikväll samtidigt som jag kollar på helens små underverk :) godnatt, imorgon är det en ny vecka med nya tag!


Sista dagen på helgen

Nu är det söndag och det känns verkligen som att helgen har gått jättesakta. Inget dåligt med det för det har bara varit skönt :) Igårkväll blev det lungt, vsr med josse och skjutsade lite folk och sen var vi med marie och anna också, mycket trevligt.

Idag har herrarna match kl 2 som jag nog ska se, hade velat hinna plugga lite också. Så det blir ett måste, även träna. Men funderar på att ha en träningsfri dag idag eftersom jag har tränat varje dag i veckan och kommer göra de nu också veckan som kommer. Får se om jag klarar av att sitta still :) Ikväll blir det också bio med mamma och pappa, vi ska se mamma mia!


Som jag längtat efter att se den


Rätt låt

Från så ska det låta bilderna
 


Ingen kommentar om vilken låt så ingen klarade det, eller så är det bara svårt att kommentera!! :P

Bilder från så ska det låta

Camilla hade glömt sin kamerasladd hemma så nu har hon fått den och äntligen kommer bilderna från så ska det låta =)


Izabella i bilen påväg dit  :)


Camilla på Max :)


Stadsminister Fredrik på tvhuset på gärdet


Så ska det låta, folk väljer platser :)


Syskonkärlek, Camilla, jag och Kicki :)


You shake my nerves and you rattle my brain ;) Vilken låt är det ? ;D


Lagen :)


Sist men inte minst, Peter Settman ;)

Riktigt duktig



Tror ni hon är nå grymt bra :)

Helg

Dagen idag har gått oerhört fort, och vad man känner att man snabbt blir på bättre humör av att äta nyttigt och träna mycket. Ikväll blir det däremot god middag med familjen men har gjort en riktigt god och nyttig sallad till så det blir nog bra :) Ikväll blir det lugnt och kanske läsa lite historia, kul fredagskväll men imorgon blir det upp tidigt. Jobb, och innan jobbet ska jag hinna träna också.

Sex and the city

Vet ej om det stämmer men på aftonbladet står det att det är pågång med en till satc-film! Kommer väl ta ett tag att spela in den men det är absolut någonting att längta efter isåfall..



Ej medvetslös

Det blev inga vikter i skallen som resulterade i medvetslöshet men det blev däremot en redig sträckning av höger baksida lår. Men ingenting kan stoppa mig just nu :) Laddad till träning hela tiden. Nu ska jag då iallafall stanna i sängen hela kvällen så kommer det gå smärtfritt.

Imorgon börjar skolan vanlig tid och minns inte sist när jag klev upp den tiden men jag vet att det kommer gå bra :) Kanske tillochmed spinning innan på morgonen med josse och sofia, men då har jag ju ett stort hål sen som jag inte vet vad jag ska göra på. En riktigt funderare blir det:)

Nu två och en halv män, sen vänner och klockan 8 är det idol från Luleå :)

11 september

otursdag, men än så länge har det varit en bra dag. Ta i trä! Ska snart på pump och då kommer det väl hända något riktigt illa som att man får stången i huvudet och blir medvetslös eller något sånt. Annars då, just nu sitter jag här och äter vindruvor och dricker fruktsoppa. Det är min lunch/middag. Eller middag kommer det bli efter träning.
Och ni som tror det, jag bantar inte. Utan skolans lunch idag gick överhuvudtaget inte att äta och jag tycker vanligtvis om den maten. Sjömansbiff låter ju gott, men det var potatis med vatten och senig kebab. Uuuuhn.

Ikväll blir det att plugga lite, eller inte plugga men skriva av de sofia skrivit på senaste samhällslektionen eftersom jag inte var dära. Känns ändå bra att skolan inte har dragit igång med storm, men allt kommer väl sen kring jul så man avlider?

Nu lite mera vindruvor och lite tv..

Operation?

Kom på att jag har fått ett brev på posten idag. En läkartid för att ta bort mina halsmandlar! Hoppas det bara är en undersökning den tiden annars måste jag vara nervös för det är ruggigt nära. 28 september nämligen :/



Ännu en bra dag

Nu har jag nyss kommit hem. Slutade skolan klockan 13 och sen har jag varit och tränat, Satan va skönt det är :) Klockan är bara fyra och jag har hunnit massor. alltså en till såndär perfekt dag. Nu ska ja stoppa mig nå mat i magen, blir fisk och annat smått och gott och sen åka upp på planen för ikväll smäller det. Herrarna har sin DM-final match. Håller tummarna för dom :)

Imorgon blir det skola och träning, förhoppningsvis ett pass för han inte med det idag när jag slutade tidigt och matchen börjar tidigt. Nu mat :)

Månadskort på inpuls gratis

Bara en liten notis innan läggdags. Johan ska inte ha månadskortet på inpuls så det finns fortfarande för dom som kännger sig manade att träna en månad på inpuls :) Ta chansen nu när det är gratis, Verkar som att hela luleå redan tränar dära..

Lång dag

Här sitter jag nu och dricker mitt forest fruit te och väntar på att klockan ska bli nio. Det är inte länge dit så tänkte fördriva det med ett blogginlägg. Nu ser jag sommarkrysset och klockan nio börjar två filmer, har inte bestämt mig än så det återstår att se :) Just nu sjunger Charlotte Perelli sin tusen och en natt, spelar inte lite högt. Det var tider det :) endast nio år var jag när hon vann eurovision med den låten..

Dagen idag har känts riktigt lång när jag slutade tre timmar tidigare än väntat. Han vara på stan en sväng och växlat tillbaka mina turkpengar och kollat på lite annat smått och gått. Han åka hem och sen in igen och träna och klockan var bara halv fem när jag var hemma efter träningen. Skönt när det känns att man får någonting gjort :)

Nu är klockan snart nio så nu måste ja komma över beslutsångesten. Fäst vid dig eller om en pojke?

Träning

Nu har jag tagit upp den igen efter sommaren. Var riktigt laddad för att träna idag och när ja kommer till inpuls så har mitt kort gått ut! Med ledsna steg gick jag därifrån eftersom ja faktiskt var laddad. Åkte hem och tänkte vafan, ja måste träna idag så tog bilen in och köpte mig ett nytt årskort.

Började med träningen lite lätt idag i gymmet  så att jag kan gå imorgon iallafall. Imorgon blir det antingen ett spinning eller pumppass :) När jag stod i duschen efteråt insåg jag hur mycket jag saknat inpuls, stod och log för migsjälv när jag duschade och kände mig lycklig! Längtar ihjäl mig till ett träningspass imorgon.

Fick även en månad gratis på inpuls att ge bort, någon som läser min blogg som vill träna dära en månda gratis med mig, eller tränar alla som läser min blogg redan dära ? :) Bara att skriva en kommentar så kanske du får en månad gratis :)

Home

Igen, känns som att jag bara reser hela tiden men så är det inte alls :) Ids inte göra någon stor grej av att jag är hemma när jag inte varit borta nå länge, som tex att skriva vad vi gjort varje dag. Det känns lite jobbigt. Bränt pengar har vi gjort allihopa iallafall. Kläder, smycken, mat och godis  .. precis som det ska vara när man är på annan ort :)

I veckan har jag äntligen tänkt att ta tag i träningen men det känns fortfarande som att förkylningen från utlandet hänger kvar över en. Jobbigt!


Godnatt

Så ska det låta

Nu har vi nyss kommit hem från stockholm. Vi har varit dära alla fyra och sett inspelningen av första avsnitt av så ska det låta.
Absolut en av dom roligaste sakerna jag har gjort i mitt liv.
På tv springer bara den fjuttiga timmen iväg som programmet är men nu fick vi sitta där och skratta så vi viker oss dubbelt i tre timmar. Jag har inte missat ett avsnitt sen Peter harrysson var programledare och nu var jag faktiskt dära.
Jag är så glad :)
Bilder tog Camilla med kameran och Iza med mobilen så det kommer upp i veckan när jag kommer hem.


Imorgon bär det av hem till lule, tidigt på morgonen. Sen skola på tisdag, men det gäller att tänka positivt.

Godnatt♥


Örebro

Blev ett inlägg nu iallfall när vi är här nere. Dom andra drog på pressbyrån nu för att köpa lite som vi glömde när vi handlade till middagen :) Idag har vi varit på stan och förstört pengar och haft de trevligt. Men satan vad det har regnat hela dagen. Hemma är det tydligen bra väder, less.

Vi kommer inte hem fören måndagkväll heller och inte är jag ledsen för det, imorgon beger vi oss till sthlm och kanske far på stan dära en sväng sen så ska de låta Inspelning framåt kvällen. Längtar !! Måste vara det bästa programmet som finns på vinterkvällarna och nu ska jag vara dära på en inspelning. Lycklig tjej ! Egentligen skulle jag och camilla bara gå, men duktig som man är fixar man två biljetter till, kunde inte bli bättre :)


Imorgon

Imorgonbitti bär det av till Örebro med två av dom bästa tjejorna jag vet :) Kicki och Iza blir det, en hel helg med dom och min syster kan inte bli så mycket bättre. Eller jo, en hel vecka =)

Idag var det skolan fram till halv 4 och efter det så gjordes det inte allt för mycket, vi åt och sov. haha :) Nu har jag nyss packat klart, inte alls mycket. Men kommer bara ångra mig om jag tar med något mer än detdär, imorgon blir det att packa ner tandborsten, lite skor, göra matsäcken och lite andra accesoarer :)

Kollade inte heller klart på oth igår, somnade. Så det blir att kolla det nu efter idol!

Hörs efter helgen!

Godnatt

Nyss kommit hem från sara, blev betydligt längre än vad jag väntat mig men det var så trevligt och roligt så ville aldrig hem ;) haha. Hon klippte mig iallafall och det blev skitsnyggt, inte så mycket på längden som jag vill ha de, men väldigt uppklippt. Mycket fint! Vi åt god mat, kollade på sex and the city filmen igen som man kan se hundra gånger om och doppade gurka, morötter och päron i dipp . Nyttigt men riktigt gott.

Nu är jag dötrött men måste ändå se ett avsnitt av oth som har kommit hem, har ändå sovmorgon imorgon till tio :)

natti natti!

klippning

Lugn dag på skolan idag, inte så mycket att göra faktiskt men de är skönt :) Hoppas sista året nu bara kommer rinna iväg.

Nu ska ja ta bilen in till stan och åka till sara så ska hon få klippa mig, blir även att ta en prommis och kanske åka och hälsa på hennes syster emma :) Och ingenting kunde göra mig gladare just nu än att oth avsnittet har kommit. Har nyss börjat tanka hem det så det blir väl att se ikväll.

Nu åker jag och klipper bort långhåret :/ :)

Bilder från resan

Riktigt jäva trött jag är. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till så att jag inte vaknar inatt superpigg :) Imorgon är de skola en kort dag och sen ska ja till inpuls och träna hade jag tänkt. Måste ta tag i det nu, omän ac:n har gjort att man blivit förkyld.

här kommer lite bilder från resan iallafall :)



flyget hem


jag på mitt och sofias hotellrum


tommy och emelie


Jag på våran balkong


Sofia på balkongen


Sofia och Reseledaren Lisa


Vi i polen  på min och sofias först dag


Josse och Fia



Sofia på The doors


Sara och Josse


Svettig josse



bara några bilder, resten finns på pixbox :) Fast Fias bilder har jag inte fått tag på än så det kommer flera ;)

Home sweet home

Åh vad skönt att sitta vid en svensk dator där tangenterna är där dom ska :) Men inte fullt lika skönt att vara hemma, hur kallt som helst. Idag har jag iallafall varit i skolan och sen nu kommit hem och packat upp alla saker. Nu ska ja inte göra så mycket, läsa lite bloggar, vila och vänta på att mamma och tony kommer hem. Har inte träffat tony något än.

Bilder från resan kommer snart. Hade inte med mig någon egen kamera så bilderna från dagarna har josse, festbilderna har sara och fia och bara allmänna bilder har sofia :)


Till helgen örebro!

RSS 2.0