Långt inlägg, varning för ointressant.

Hade absolut inte tänkt att blogga idag, men det blev en skräll. Izabella bloggade efter att jag hade tjatat på henne några gånger så nu bad hon mig blogga och jag är inte sämre själv så jag gör det tillochmed efter en ända tillsägelse ;) Något att jobba på Iza ?



Nu har jag iallafall skickat alla i säng och jag har just tagit mig en dusch, efterlängtad. Jag luktade A-p-a gorilla, mums.
Jag är väldigt trött så ska strax lägga igen mina gröna och försöka rätta till på dygnet. Ska bara berätta lite om mig dag och morgondag.

Jag tvingade Camilla att sova ut imorse så jag fick väcka henne strax efter tolv när jag vaknade och tyckte att nu måste jag ändå stiga upp. Vi skulle ta oss ut på stan men var nog inte där fören tre, vi var slöa. Shoppade lite men jag gnällde mest på att jag mår väldigt konstigt. Mer om de sen. Vi gick hem sen och lagade mat och slappade i soffan när vi fick för oss att gå och sola. Måste nämligen göra det en till gång när vi är här nere nu för dom har solarium som man står upp i, plus att dom har aromadofter och regndusch. Väldigt tekniskt och bra :)

Imorgon jobbar Camilla och Andreas hela dagen så Ida skulle komma hit och väcka mig så jag inte sover bort hela dagen. Då blir det att socialisera mig med henne och sen dra ut på stan när Sara hade Leo på dagis!


Sara, Ida och Camilla!

Min konstiga känsla vet jag dock inte vad den beror på. Jag har haft konstant ont i magen i tre dagar nu snart, kanske man har blivit laktos? Plus att jag har en känsla av att jag ska svimma hela tiden, allt går otroligt segt och jag vill bara kräkas. Är ovanligt trött också, nu tänker ni att jag är trött av mig och sover hela tiden men nu kan jag allvarligt talat somna stående. Sover nu ungefär 12 timmar per natt, slumrar i soffan hela tiden på förmiddagen och sen en powernap på eftermiddagen. Någonting står inte rätt till. Vad tror ni?

Blä, vad långt inlägg. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: baben

bätting ska ske ;)

2009-02-25 @ 23:57:32
URL: http://izabellaerkki.blogg.se/
Postat av: josefin

i miss you like crazzzyyy!

2009-02-26 @ 00:41:52
Postat av: Karin Fagervall

höhöh är du gravid? ;P

2009-02-26 @ 22:11:39
URL: http://fagervall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0